?Ülke güvenliğimizin muhafazası tehlikede?

?Ülke güvenliğimizin muhafazası tehlikede?

?Ülke güvenliğimizin muhafazası tehlikede?

Vahit Erdem´den flaş açıklamalar!

AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Vahit Erdem Hükümetin iç güvenlik ve dış politikada tarihi hatalar yaptığını iddia etti. Erdem ?Niye bu hale geldiğimizi sorgulamak yerine milli birlik içinde bu durumu aşmaya konsantre olmalıyız? dedi.

DİKKAT ÇEKİCİ BİR TESPİT

AK Parti eski Kırıkkale Milletvekili, 22 ve 23´üncü dönem NATO PA Türk Grubu Başkanı Vahit Erdem son olaylarla ilgili olarak çarpıcı tespitlerde bulundu. Vahit Erdem Hükümetin iç güvenlik ve dış politikalarda tarihi hatalar yaptığını ileri sürdü. Erdem, sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı açıklamasında iç güvenlik ve yanlış politikalar sonucu ülke güvenliğinin korunması konusunda ciddi bir durumla karşı karşıya olduğunu söyledi.

MİLLİ BİRLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

Erdem dikkat çekici açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Türkiye, iç güvenlik ve dış politikalarda yapılan tarihi hatalar sonucu, ülke güvenliğinin muhafazası konusunda ciddi bir durumla karşı karşıyadır. Şu anda niye bu hale geldiğimizi sorgulamayı bir tarafa bırakıp, milli birlik içinde ve topyekûn bir duruşla bu durumu aşmaya konsantre olmalıyız.?



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli