?Ülke kaynaklarını üretime yönlendireceğiz?

?Ülke kaynaklarını üretime yönlendireceğiz?

?Ülke kaynaklarını üretime yönlendireceğiz?

Esnafları ziyaret ettiler

Saadet Partisi milletvekili adaylarının esnaf ziyaretleri devam ediyor. Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız, Saadet İl Başkanı Mustafa Başkan beraberindeki ziyaret heyeti ile seçim çalışmalarına çerçevesinde Hürriyet Caddesi ve Ankara Caddesi esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

TEK ÇARE SAADET

Saadet Partisi  Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız, Saadet İl Başkanı Mustafa Başkan  beraberindeki ziyaret heyeti  ile seçim çalışmalarına çerçevesinde Hürriyet Caddesi ve Ankara Caddesi esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.  Milletvekili adayı Faruk Vurgun, ?Ülkemizin çözüm bekleyen pek çok sorunları var. İşsizlik , terör , adaletsizlik, hukuksuzluk , yoksulluk, ahlak ve maneviyat eksikliği ,eğitimsizlik , daha bir çok sorun sayabiliriz.Bu seçimde inşallah inançlı kadrolar olarak tüm sorunları çözmeye geliyoruz.Tek Çözüm Saadet Partisi´dir.?dedi.

ESNAF  BİZİMLE GÜLECEK                                                                                                                         Adaylardan Selami Çakır, ?Esnaf, Sanatkâr Ve  Kobi´ere Koordinasyon Ve Planlama Merkezleri İle çözüm ortağı olacağız. Hizmetler sektörü, ekonominin rekabet gücünün korunması ve geliştirilmesi açısından önemli bir rol oynamaktadır. Toplumsal varlığımızın belkemiği olan ve helâl kazanç için bütün sermayesini ve emeğini seferber edip gece gündüz çalışan esnaf ve sanatkârlarımız, ekonomimizin can damarlarıdır.? Şeklinde konuştu

AVM DÜZENLEMESİ

Muin Yıldız ise ?Plansız biçimde şehirlerde yükselen Alışveriş Merkezlerine (AVM) yönelik düzenlemeler yapacağız. Trafik sorunlarını beraberinde getiren, esnafımızı kepenk kapatmaya zorlayan AVM´ler karşısında halkımızı korumasız bırakmayacağız. Ülkenin atıl duran öz kaynakları harekete geçirilecek, kısa sürede üretim ve ihracat seferberliği yapılacaktır. İthal ikamesi sağlayan yatırımlara öncelik verilecektir. Teşvik Yasası yeniden düzenlenerek ithal ikamesi sağlayan, ihracat potansiyeli olan yatırımlara ve özellikle KOBİ´lere destek verilecektir? dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu