Anahtar Kelimeler: Ülkücü gençlerle iftar

Ülkücü gençlerle iftar

Ülkücü gençlerle iftar

BİRLİKTE İFTAR YAPTI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Ülkücü gençlerle bir araya gelen Ulusoy, “Üniversitemize gelerek kutlu teşkilatımıza katılan, gönül veren genç fikirlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.

 

BİRLİKTE İFTAR YAPTI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Sahada çalışmalarını hızlandıran MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Teşkilatı ve partiye gönül verenlerle birlikte sahada çalışmalarını yürüten Ulusoy, “Kırıkkale’nin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Her alanda olacağız. Kırıkkale Belediyesi ve vatandaş arasında örülen duvarların hepsini kaldıracağız” ifadesinde bulundu.

 

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Ulusoy, seçim çalışmaları kapsamında Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve ülkücü gençlerle buluşan Akpınar, “Ülkü Ocakları İl Başkanımız, kıymetli kardeşim Oğuzhan Akpınar ve teşkilatımızın yiğit gençleri ile birlikte iftarımızı açtık. Üniversitemize gelerek kutlu teşkilatımıza katılan, gönül veren genç fikirlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak aydınlık düşüncelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı