Anahtar Kelimeler: Ulusoy rahatsızlandı

Ulusoy rahatsızlandı

Ulusoy rahatsızlandı

Ulusoy rahatsızlandı

Hastanede tedavi görüyor

Kırıkkale´nin yetiştirdiği, edebiyat, basın ve siyaset camiasının en önemli ve ustam kalemlerinden biri olan Gazeteci-Yazar Hasan Ulusoy´a nazar değdi. Ulusoy, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyor.

ANKARA´DA TEDAVİ GÖRÜYOR

Kırıkkale siyasetinin, bürokrasi camiasının, edebiyat ve basın dünyasının önemli ve usta kalemlerinden biri olan Hasan Ulusoy rahatsızlandı. Geçen yıl geçirdiği bir rahatsızlık sonucu küçük bir operasyon yaşayan duayen kalem Hasan Ulusoy´un rahatsızlığının bu yıl da nüksettiği öğrenildi. Rahatsızlığı nedeniyle Ankara Numune Hastanesi´nde tedavi görmekte olan Ulusoy´un sağlık durumu ile ilgili tetkikler devam ediyor.

DUA EDİLMESİNİ İSTEDİ

Uzun yıllar Belediye´de Kültür Müdürü olarak görev yapan, yerel ve ulusal basında binlerce köşe yazısı yayınlanan, edebiyat dünyasına çok sayıda hikaye kitabı, roman ve şiir kitabı kazandıran Hasan Ulusoy, siyasetle de uğraşıyordu. Sağlık durumunun şimdilik iyi olduğunu belirten ve gerekli müdahalenin ise tetkikler sonucunda belli olacağını söyleyen Ulusoy, ?Şimdilik hastanede tetkikler devam ediyor. Tetkiklerden çıkacak sonuca göre hareket edilecek. Herkesten dua bekliyorum? dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli