Anahtar Kelimeler: Ulusoy sahaya

Ulusoy sahaya indi

Ulusoy sahaya indi

Kırıkkale siyasetinin güvenilir ismi Harun Ulusoy Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu.

TANINMIŞ BİR SİMA

Kırıkkale'de uzun yıllar Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Harun Ulusoy MHP'den aday adayı olduğunu duyurdu. Yaptığı siyaset ile Kırıkkalelilerin gönlünü kazanan Harun Ulusoy AK Parti'de olan Kırıkkale Belediyesi'nde başkan yardımcılığı yaptı. 2004 ve 2014 yılları arasında başkanlık yapan Veli Korkmaz ve mevcut başkan Mehmet Saygılı ile çalıştı. Siyasi hayatına MHP'de devam eden Ulusoy yerel seçimler için Kırıkkale Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

 

BAHÇELİ ZİYARETİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Ulusoy onay alarak aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Ulusoy, Kırıkkale'de güçlü adaylar arasında gösteriliyor. MHP'de adaylığı kesinleşirse seçim yarışında rakiplerini zorlayacağı hatta önde götürebileceği konuşuluyor. Devlet Bahçeli ziyaretinin ardından açıklama yapan Ulusoy, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatımızı yaptık, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin elini öpüp hayır dualarını aldık.''dedi



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı