Anahtar Kelimeler: Ulusoy’ açıklama

Ulusoy’dan özel açıklama

Ulusoy’dan özel açıklama

Ulusoy’dan özel açıklama

Gazetecilerle buluştu

 

Kırıkkale övünç kaynağı olmalı

 

Süvariler Binicilik Kulübü’nde haftalık düzenli toplantıların bu kez konuğu Kırıkkale Belediyesi Başkan eski Yardımcısı Harun Ulusoy oldu. Toplantı da Ulusoy, “Bu şehirde yaşayan herkes bir zamanlar olduğu gibi, siyasette ve devlette görev alan hemşerileri ile övünmüştür. Bunu yeniden sağlamak için el birliği inşaa etmenin yoluna bakmalıyız. Övündüğümüz Kırıkkale’ye kavuşmalıyız” dedi.

 

 

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Kırıkkale’nin sosyo-ekonomik konularının genel manada konuşulduğu sohbet toplantısında, esnaf ve dar gelirli vatandaşların pandemi sürecinden nasıl etkilendiği konusu da ele alındı.  Kırıkkale’nin önemli bir kent olduğunu dile getiren Kırıkkale Belediyesi Başkan eski Yardımcısı Harun Ulusoy, Kırıkkkaleli’lerin de hem bürokrasi hem de siyasette önemli etkilerinin bulunduğunu vurguladı. 

 

ÖNÜ AÇILMALI

Şehrin bir zamanlar çok çok önemli isimler yetiştirdiğini ve bu isimlerin devletin önemli kademelerinde ve siyasetin önemli makamlarında görev aldığını söyleyen Ulusoy, “Bizim için en önemli konu, şehrimizin insanını donanımlı bir şekilde yetiştirmek ve hemşerilerimizin önünü açarak iyi yerlere gelmesini sağlamak olmalıdır” dedi.

 

GENÇLERE UMUT OLACAKTIR

Bu hedefi sağlamak için, insanın gönlünde de gözünde de Kırıkkale’nin olması gerektiğini söyleyen Ulusoy, “Herkes şehri ile övünmeli. Şehrin içinde şuralı buralı diye yaklaşsak da, Kırıkkale sınırını geçince Kırıkkaleli hemşerimiz yaklaşımında birleşmeliyiz. Bu hem Kırıkkale’nin önünü açacaktır, hem de yeni yetişen gençlerimize umut olacaktır” vurgusunu yaptı.

 

KİMLER KATILDI?

Toplantıya Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Ünal, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Kıvanç, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır, Kanal siyaset iz Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı İbrahim Yaman, Sabah Gazetesi Temsilcisi Hakan Gökkaya, Haber 71 İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Kırıkkale Kuşu Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Bulut katıldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false