Anahtar Kelimeler: Ulusoy’ takıma destek

Ulusoy’dan takıma destek

Ulusoy’dan takıma destek

Milliyetçi hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Kırıkkalespor'un maçını tribünlerden takip ederek, Her zaman olduğu gibi Kırıkkalespor'umuzun iyi günde, kötü günde yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.

TAKIMIN MAÇINI İZLEDİ

Milliyetçi hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Kırıkkalespor'un maçını tribünlerden takip ederek, Her zaman olduğu gibi Kırıkkalespor'umuzun iyi günde, kötü günde yanında olmaya devam ediyoruz" dedi. Milliyetçi hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Kırıkkalespor'un maçını tribünlerden takip ederek, “Her zaman olduğu gibi Kırıkkalespor'umuzun iyi günde, kötü günde yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.

 

DESTEK OLUYOR

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Talasgücü ile karşılaşması olan Kırıkkalespor'un maçını tribünlerden izleyerek destek verdi. Her koşulda Kırıkkalespor'un yanında olduklarını belirten Ulusoy'a taraftarların ilgisi yoğun oldu. Kırıkkalespor'a her koşulda destek olduklarını belirten Ulusoy, "Her zaman olduğu gibi Kırıkkalesporumuzun iyi günde, kötü günde yanında olmaya devam ediyoruz.  Bugünkü maçımızı taraftarlarımızla birlikte izledik. Takımımız kötü gidiş içerisinde olsa da desteklemeye devam edeceğiz. Belediye Başkanlığı bizlere nasip olursa da aynı şekilde şehrimizin takımlarının her zaman yanında olmaya, daha iyi yerlere gelmeleri için desteklemeye devam edeceğiz inşallah" dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı