Anahtar Kelimeler: bilgi

Ünal bilgi aldı

Ünal bilgi aldı

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Kırıkkale ekibini ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal “Adamlık zorla sınandığınız zaman ortaya çıkar. Sizler bu zor zamanda ortaya çıktınız” ifadesini kullandı.

DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkez üstlü 10 ilde hissedilen depremin yaraları el birliği ile sarılıyor. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yürütülecek çalışmaları koordine etmek için görevlendirilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bölgede çalışmalarını sürdürüyorlar. Depremin yaralarını sarmak için ilk gününden bu güne yoğun bir çalışma sergileyen Kırıkkale heyetini AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Güler ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ziyaret ederek moral verdi.

 

ÜNAL AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale heyetinin çalışmalarını taktirle takip ettiklerini, bu yönde yöre halkından duygu dolu geri dönüşler aldıklarını söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, adamlığın zorla sınandığı zamanlar ortaya çıktığını söyleyerek Kırıkkale heyetinin bu zor dönemde canla başla çalışmalarına şahitlik ettiklerini söyledi. Ünal “Millet çok büyük bir millet, Allah onlardan razı olsun, Allah sizlerden de razı olsun. Büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz, büyük bir sorumlulukla çalışıyorsunuz.

 

ZOR ZAMANLARDA OLUR

Normal zamanlarda herkes güzeldir, herkes iyi adamdır. Adamlık zorla sınandığınız zaman ortaya çıkar. Adamının kalbinin mukavemeti ancak zor zamanlarda olur. Belediye Başkanımızın Valimizin ve diğer illerde ki başkanlarımız ve valilerimiz canla başla büyük bir özveriyle çalışıyorlar biz bunlara şahidiz” ifadesini kullandı. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu