Anahtar Kelimeler: Üniversite kadro sevinci

Üniversite´de kadro sevinci

Üniversite´de kadro sevinci

Üniversite´de kadro sevinci

En çok kadro verilen yer KÜ oldu

Kamu kurum ve kuruluşları arasında Kırıkkale´de en çok kadro tahsisi yapılan yer Kırıkkale Üniversitesi oldu. Merkezi Hükümet tarafından Aralık ayı itibariyle kadroya geçiş işlemleri 30 Mart 2018 tarihiyle sona erdi. Bu kapsamda Kurumlar arasında en çok kadro alan yerler arasında Kırıkkale üniversitesi dikkat çekti.

ÜNİVERSİTE ZİRVEDE

30 Mart tarihi itibariyle Kamu kurum kuruluşlarında kadroya geçiş işlemleri tamamlanma aşamasına geldi. Bu çerçevede Kırıkkale´de Kik kurumları hariç, Belediyeler, Hastaneler, ve diğer Resmi kurumlarda 30 Mart tarihi ile komisyonlar kararlarını açıklamaya başladı. Bu çerçevede Kırıkkale sınırları arasında en çok kadro alan kurumların başında Kırıkkale Üniversitesi geliyor.

581 KİŞİ KADROLU OLDU

Güvenlik, Temizlik işçisi, Hasta Bakıcı, Veri girişi, Yemekhane görevlisi, Park Bahçeler, Büro işleri, Tıbbi Sekreter, Teknisyen dahil olmak üzere, 8 bölümde Üniversitede çalışan 585 taşeron işçiden 581 kişinin sınav ve kadro işlemleri 30 Mart itibariyle tamamlandı. Sınav sonuçlarını merak eden taşeron işçiler Kırıkkale Üniversitesinin resmi internet adresinden takip ettiler. Yine buna ilavaten kabul edilmeyen 4 kişinin ise bir işçisin başvurusunun reddine diğer kalan işçilerin ise güvenlik soruşturmalarının devam ettiği bilgisi Kurumun resmi internet sitesi adresinden paylaşıldı.

ÇOK MUTLUYUZ

Merkezi hükümet tarafından kadroya geçiş işlemleri yapılan işçiler ise yaptıkları açıklamada, ?Yıllardır beklediğimiz özlem nihayet sona erdi. Kadroya geçiş işlemlerimiz süresinde bizlere destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Merkezi hükümet bakanları, Kırıkkale idarecilerine ve Üniversitesi yönetimine teşekkür ederiz.? İfadelerini kullandılar. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false