?Üretken belediyecilik yapacağız?

?Üretken belediyecilik yapacağız?

?Üretken belediyecilik yapacağız?

 

Herkese Başkan olacağız

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Karşıyaka Mahallesi, Ahılı Caddesi ve Salı Pazarında bulunan esna¢arı ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK OLACAK

Karşıyaka Mahallesi, Ahılı Caddesi ve Salı Pazarında bulunan esna¢arı ve vatandaşları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, vatandaşların isteklerini dinleyerek, belediye başkanı olduğu taktirde yapacağı hizmetleri anlattı. El ele vererek daha iyi bir Kırıkkale için el birliği ile çalışacaklarını ifade eden MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Serdar Yarar yaptığı açıklamada ?Birlik ve beraberlik içerisinde inanın çok büyük önemli işlere imza atacağız. Kırıkkale´miz için 40 soruna 40 proje hazırlayarak çıktığımız bu yolda sizlerin desteği bizleri heyecanlandırmıştır. Bu heyecanı 31 Mart akşamına kadar sürdürerek süreci zaferle noktalayacağımıza olan inancım tamdır. Biz yönetime geldiğimizde herkese adaletlice davranacağımızın sözünü veriyorum. Üretken belediye ve markalaşmakta Kırıkkale´yi değiştireceğiz. Sizlerle gönül gönüle vererek bir değişim yapacağız? ifadesini kullandı.

YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Yarar, ?24 Haziran seçimlerinde bizleri yalnız bırakmadınız. Sandıklara sahip çıkarak, herkesi ziyaret ederek MHP´nin cumhur ittifakının önemini anlattınız ve Allah´ın takdiriyle, sizlerin desteğiyle MHP´den milletvekili çıkarttık. Şimdi 31 Mart seçimlerine giden süreçte, bu azmi, bu heyecanı taşımanız, kim varsa her birine ulaşarak bu seçimi MHP´yi hem il merkezinde hem de bütün ilçelerimizde, kasabamızda, MHP´yi başarılı kılmamız gerekir. 31 Mart seçimlerinde MHP, yeniden tarih yazacak. Biz seçildiğimiz günden itibaren sizleri biran olsun yalnız bırakmamaya çalıştık. Bundan sonra da böyle olacak? sözlerine yer verdi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu