Anahtar Kelimeler: Uslu ailesinin ikinci acısı

Uslu ailesinin ikinci acısı

Uslu ailesinin ikinci acısı

Uslu ailesinin ikinci acısı

Bir acı kayıp daha

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Uslu ailesi ikinci bir acıyla daha sarsıldı. Anne Cennet Uslu´nun ardından oğlu İsmet Oğuz Uslu vefat etti. Bir süredir hastanede tedavi gören Uslu´nun cenazesi Nur Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Kırıkköyü Mezarlığında defnedildi.

KARDEŞ ACISI

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Uslu ailesi ikinci bir acıyla daha sarsıldı. Geçtiğimiz hafta vefat eden anne Cennet Uslu´nun ardından oğlu İsmet Oğuz Uslu´da vefat etti. Önceki gün anneleri Cennet Uslu´nun 7 yeğini veren Bülent Uslu, Levent ve eczacı Özlem Uslu bu defada kardeş acısı yaşadı. Bir süredir hastanede tedavi gören Oğuz Uslu´nun cenazesi dün Nur Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kırıkköyündeki aile mezarlığında annesinin yanında defnedildi.

YÜZLERCE KATILIM

Uslu ailesini acılı gününde yüzlerce kişi yalnız bırakmadı. Cennet Uslu´nun Nur Camiindeki Cenaze namazına ailesi başta olmak üzere, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, iş adamları sanayiciler ve esnaflar ile birlikte Kırıkkale dışından çok sayıda aile yakını ve vatandaşlar katıldı. Cenazede Uslu´nun ağabeyi Bülent ve Levent Uslu taziyeleri kabul etti. Cenazenin defninden sonra Uslu ailesinin evinin önünde Kur´an-ı Kerim okundu.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli