Anahtar Kelimeler: projesi

Üst yapı projesi

Üst yapı projesi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, 31 Mart'ta yapılacak olan seçim çalışmalarına devam ederken yeni projelerinin de tanıtımından söz etti.

YATIRIM AÇIKLAMASI

Seçim çalışmalarını sahada sürdürmeye devam eden Ulusoy, öncelikle altyapı ve üst Yapı yatırım projelerinin tanıtımını gerçekleştirerek, içme suyu kanalizasyon gibi teknik altyapı hizmetlerinin sunumunda yaşanan bütün yetersizlik ve sıkıntıların hızla giderileceğini söyledi. Altyapı ve üst Yapı yatırım projelerinin tanıtımını gerçekleştiren Ulusoy proje hakkında, "Kırıkkale'de su kesintilerinin önüne geçilmesini hedefliyoruz. Suyun arıtma tesisinden çıkıp evlerimize kesintisiz ulaşması için ishale hatlarında ve depolarda gerekli revizyon ve kapasite artırımı çalışması yapılacaktır." İfadelerini kullandı.

 

ÇOK MODERN OLACAK

Kırıkkale'deki su problemini tamamen çözmek istediğini vurgulayan Ulusoy, "mahallelerimizde ana caddelerden başlanarak su, kanal, sellik hatları yenilenerek kaldırım, modern aydınlatma, peyzaj çalışmaları yapılarak şehrimizin modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı