Anahtar Kelimeler: Üstesinden geleceğiz

Üstesinden geleceğiz

Üstesinden geleceğiz

BAKAN ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu beraberinde Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ile Koordinatör Valiliğini Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun yaptığı 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesini ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu “Devlet-millet el ele birlikte üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

 

BAKAN ZİYARET ETTİ

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesini ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kırıkkale’nin koordinesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi, depremzedelerle bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu  beraberinde Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, koordinatör mülki idare amirleri ile birlikte asrın felaketinin merkez üssü Pazarcık ilçesindeki afetzedeleri ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, afetzedelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, deprem bölgesinde görevli personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

HERKES SEFERBER OLDU

Kırıkkale’nin koordinesini üstlendiği Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde depremzedeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Milletin devlete, devletin de millete daha fazla ihtiyaç duyduğu bir süreçteyiz. Yaşadıklarımız çok zor ama üstesinden hep birlikte geleceğiz. Tüm Türkiye seferberiz. Devlet-millet el ele birlikte üstesinden geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli