Anahtar Kelimeler: Utanç verici !

Utanç verici bir şey!

Utanç verici bir şey!

Bu çok iğrenç!

Şehre kesinlikle yakışmıyor!

Pis bir görüntü var!

Çok da tehlikeli…!

Kırıkkale’de en çok şikayet edilen konuların başında gelen rögar ve mazgal kokuları için vatandaş kendi çözümünü üretmiş durumda.

 

HEM İĞRENÇ HEM TEHLİKELİ!

Kırıkkale’de en çok şikayet edilen konuların başında gelen rögar ve mazgal kokuları için vatandaş kendi çözümünü üretmiş durumda. Mazgallar ve rögar kapakları halı ile kapatılıyor. Özellikle yaz aylarında çok pis bir konu şehri kaplıyor. Mazgalların olduğu bölgelerden geçmek neredeyse mümkün olmuyor. Bir çok kişi ve esnaf bu durumdan yakınıyor. Belediye’nin bir ayıbı olarak görülen bu duruma onca şikayete rağmen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir çözüm bulabilmiş değil, Vatandaş ve esnaflar ise kendi çözümünü üretmiş durumda. Bir çok yerde mazgallar ve rögar kapakları halı ile kapatılarak koku gideriliyor. Ancak bu durum da büyük bir tehlikeyi beraberinde getiriyor. Metan gazı birikmiş oluyor. 

CİĞERLERİNE BİR ÇEKSİN!

Dışarı çıkamayan gazın sigara izmariti ile bile büyük bir patlamaya yol açabileceği konuşuluyor. Belediye’nin buna bir çözüm bulması isteniyor. Daha önceki başkanlar döneminde böyle bir sorun yaşanmazken Saygılı döneminde bu sorunun ciddi boyutlara ulaşması dikkat çekici bulunuyor. Sebebinin ise atık su kanallarının temizlenmemesi olarak gösteriliyor. Saygılı’nın şehirden haberi olmadığı yorumları yapılıyor. Makamından hiç çıkmadığı, meclis toplantılarına bile başkanlık etmediği kaydedilen Saygılı’nın şehri biraz dolaşarak pis kokuyu ciğerlerine çekerek durumdan kendisinin de şikayetçi olması gerektiğinin altı çiziliyor. 

ÇOK KÖTÜ BİR ÖRNEK

Vatandaşlar iğrenç durumu sosyal medya hesaplarından paylaşarak duruma dikkat çekmeye çalışıyorlar. Bu arada yaşanan durumun şehri ziyarete gelen yabancılar için de kötü bir örnek oluşturduğu konuşuluyor. Kırıkkale’yi ziyarete gelen bir çok kişinin de sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak kötü duruma dikkat çektiği gözleniyor. 

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli