Uyar herkesi iftarda buluşturdu

Uyar herkesi iftarda buluşturdu

Uyar herkesi iftarda buluşturdu

Bahşılı Belediyesi tarafından organize edilen ve artık geleneksel olan iftar yemeği büyük ilgi gördü. Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar Ramazan ayında iyilik düsturuna yakışır işler yaptıklarını Bahşılı halkına yönelik hizmetlerini süreceğini söyledi.

İLÇEDE İFTAR PROGRAMI

Bahşılı Belediyesi Ramazan ayının başlaması ile devam eden etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Önceki akşam Belediye hizmet binası önünde verilen iftar yemeğine büyük ilgi vardı. Artık geleneksel hale gelen iftar programına ilçe genelinde katılım bir hayli yüksek oldu. Vatandaşların yanı sıra, bürokratlar, siyasetçiler ve esnaflar da iftara ilgi gösterdi.

RAMAZANIN GÜZELLİĞİ

İftar öncesinde konuşan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, iftara katılan misafirlere teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Uyar Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı ay olduğunu dile getirdi. Başkan Uyar, "Ramazan ayı içerisinde iyilik düsturunu hayata geçirmek için ibadetler yaptık. Vatandaşlarımızın evlerine giderek iftarlar açtık, kadrince kaderince evlerimizi ziyaret ettik. Küçük hediyeler bıraktık. Bugün de sizlerle birlikte halkın iftarında bulunmaktan, onur ve mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

?GAYRET İÇİNDE OLDUK?

İlçede herkesin keyifli bir Ramazan yaşaması için ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştıklarına işaret eden Belediye Başkanı İbrahim Uyar, kimsesizleri yalnız bırakmadıklarını, ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden onlarla ilgilendiklerini, birlik ve beraberliği pekiştirmeye yönelik gayret içerisinde olduklarını belirtti. Vatandaşlar da gerek iftar programına ve gerekse Uyar´ın gayretlerine teşekkür ettiklerini söylediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false