Anahtar Kelimeler: “Uyarıyı aldım” dedi

Uyarıyı aldım” dedi

 Uyarıyı aldım” dedi

Uyarıyı aldım” dedi

Can açıklama yaptı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yazılı bir açıklamada bulunarak seçim sonuçlarını değerlendirdi ve AK Parti ile kendisi açısından seçmenlerin yaptığı uyarıyı aldığını belirtti.

UYARIYI ALDIM

Ramazan Can açıklamasında şunları söyledi: 7 Haziran 2015 seçimlerinde gerek sandığa giderek gerekse gitmeyerek demokratik bir duruş sergilediniz, sandıktan çıkan takdirinize saygı duyuyorum. Gerek desteklerinize gerekse vermiş olduğunuz uyarı mesajınızı saygıyla karşılıyorum. Uyarılarınızı dikkate alacağım, hangi partiye olursa olsun destek vermiş tüm seçmenlerimize teşekkür ediyor, seçilen milletvekillerimize ve seçilemeyen adaylarımıza sonucun seçmenlerimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”



ramis çetin
8.06.2015 23:15:40
ne fayda senden kurtulamadıktan sonra. aslında sıralamayı da halka yaptıracaksın bırak ikiyi ilk üçü rüyanda görebiliyor musun.

Deli Boran
9.06.2015 12:15:13
Arada Abdullah Öztürk gibi değerli bi vekil yendi ona yanarım Ne Oğuz kaan bey ne de Ramazan bey hak etmişti Şu düğün yasaklarınıda sayın valiye iletinde kaldırsın artık Milleti tatlı canından bezdirdi

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli