Anahtar Kelimeler: sayısı artıyor

Üye sayısı artıyor

Üye sayısı artıyor

Partiye ilgi çok yüksek

Her gün üye yapılıyor

“Millet bizi çağırıyor”

İyi Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de büyük ilgi görüyor. Partiye her gün yeni isimler üye kaydı yaptırıyor. Partinin il başkanlığı çok hareketli günler yaşıyor.

ÜYE KAYDI SÜRÜYOR

İyi Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de büyük ilgi görüyor. Partiye her gün yeni isimler üye kaydı yaptırıyor. Partinin il başkanlığı çok hareketli günler yaşıyor. Üye kayıtları devam ederken, sosyal medya hesaplarından da kayıtlar kamuoyu ile paylaşılıyor. İl Başkanı Bülent Altınışık, Kırıkkale’nin İyi Parti’ye gösterdiği ilgi için teşekkür ediyor. Üye kayıtlarının yanı sıra sık sık da partiye üyelerin ziyareti devam ediyor.

GÜZEL BİR SLOGAN OLDU

Altınışık, sosyal medya paylaşımında ziyaretler konusunda, “Partimize  gelip üyemiz olarak, mahalle komitelerimizde görev alan Demirhan ÇETİN ve Turgut SÖZERİ beylere teşekkür ederiz. Millet bizi çağırıyor” dedi. Partiye güzel ve dikkat çekici, aynı zamanda da anlamlı ve manidar bir slogan belirlediklerine işaret eden Başkan Altınışık, “Millet bizi çağırıyor” sloganı ile sürekli gündemde olduklarını belirtti.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı