Anahtar Kelimeler: Uygulama oteli hazır

Uygulama oteli hazır

Uygulama oteli hazır

Uygulama oteli hazır

Artık sıkıntı olmayacak

Turizm bölümünden mezun olan öğrencilerin yıllardır yaşadığı problem sona erdi.

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK İMKÂN

Bacasız fabrika olarak ekonomiye katkı sağlayan turizm sektöründe, Kırıkkale´de yıllardır staj problemiyle karşılaşan öğrencilerin sorunu giderildi. Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Bahşılı ilçesi Kızılırmak Mahallesi 86. Sokak No: 2 adresinde  ?Uygulama Oteli´ hizmet vermeye başladı.

60 YATAKLI ODASI BULUNUYOR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Kadir Temizgül, ?Mezun Ol İşin Hazır´ sloganıyla öğrencilere en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını dile getirdi. Temizgül, ?60 yataklı (26 standart, 4 süit oda) tüm odalarda TV, mini bar, çalışma masası, telefon, saç kurutma makinesi, klima, kablosuz internet mevcut.  Lobi barında ve terasta sıcak ve soğuk içecekler, 100 kişilik kapalı alanı ve 100 kişilik terası ile restoran ve kahvaltı salonu mevcut? dedi.

ÖNEMLİ FIRSAT SAĞLIYOR

Temizgül, ?Bu salonlarda kablosuz internet bağlantısı ile ikinci eviniz olmaya aday uygulama oteli siz değerli misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Öğrenciler, 10. ve 11. sınıfın bitiminden itibaren 5 ay süreyle güneydeki turizm bölgelerinde 5 yıldızlı otellerde uygulamalı beceri eğitimi yapmakta olup, bu süre içerisinde sigortalı olarak çalışmakta ve asgari ücretin üçte ikisi oranında maaş almaktadır.

ŞEHİT ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ

?Ülkemizin bacasız sanayisi olan Turizm sektöründe geçerli bir meslek edinmek isteyenler için büyük bir fırsat. Şehit çocukları ve TEOG puanı 350 üzeri olan ilk beş tercihinde okulumuzu tercih edenlerin okul masrafları okulumuz tarafından karşılanacaktır. Yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte çalışmalarımız artarak devam edecektir? şeklinde konuştu. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı