Anahtar Kelimeler: Uyuşturucuya

Uyuşturucuya dur de!

Uyuşturucuya dur de!

Uyuşturucuya dur de!

Uyuşturucu uyarısı

Yaptığı çeşitli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, "Damarlarındaki asil kanı kirletme" "Aydınlık bir gelecek için uyuşturucuya dur de" sloganı kapsamında Zafer Caddesi´nde el broşürü dağıttılar

UYUŞTURUCU MÜCADELESİ

 Yaptığı çeşitli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, "Damarlarındaki asil kanı kirletme" "Aydınlık bir gelecek için uyuşturucuya dur de" sloganı kapsamında Zafer Caddesi´nde bilgilendirmeye yönelik el broşürü dağıttılar. Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, gençleri uyuşturucu tuzağından uzak tutmak amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı. Başkan Tolgahan Toraman ve ocak üyesi gençlerle birlikte Zafer Caddesi´nde bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Toraman, ?Uyuşturucu ile mücadele? kapsamında el broşürü dağıttık. Türk Gençliğine çağrımızdır; Ey Türk Genci Damarlarındaki asil kanı kirletme sen Türk´sün o hallere düşme diyoruz? dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Toraman, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Damarlarındaki asil kanı kirletme uyuşturucuya dur de´ sloganıyla madde bağımlılığının zararları ve uyuşturucu ile mücadelemiz devam edecektir. Çocuklarınızın kimler ile arkadaşlık ettiğini çok iyi takip etmeli kötü çevreden uzak tutmak durmalarını sağlamalısınız.  Çocuklarınızda uyuşturucu madde kullanımına ilişkin belirtiler fark ettiğinde çekinmeden ivedi bir şekilde sağlık birimlerine başvurmanız gerekmektedir? dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu