Anahtar Kelimeler: Uzaktan eğitim kararı

Uzaktan eğitim kararı

Uzaktan eğitim kararı

Uzaktan eğitim kararı

Milli Eğitim Bakanlığı 8. ve 12. sınıar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademelerde 15 Nisan'dan itibaren uzaktan eğitime geçileceğini açıkladı.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar aldı. İlkokullarda tüm sınıf düzeylerinde tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecek. Ortaokulların tüm sınıf düzeylerinde (8. sınıar hariç) tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecek.

SINIFLARIN DURUMU

Liselerin tüm sınıf düzeylerinde (12. sınıar hariç) tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecek. 8 ve 12. sınıar yüz yüze eğitime devam edebilecek. 8 ve 12. sınıar ile mezunlara yönelik düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarına, cumartesi ve pazar günleri de dahil, devam edilecek. Okul öncesi eğitim kurumları yüz yüze eğitime mevcut şekilde devam edecek. Okulların gerekli hazırlıkları yapabilmesi için yeni kararlar, 15 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren uygulanmaya başlanacak.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli