Anahtar Kelimeler: Uzun Ödül Verildi

Uzun´a Ödül Verildi

Uzun´a Ödül Verildi

Uzun´a Ödül Verildi

Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatları´nda Yılın İl Sağlık Müdürü olarak seçilen İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun´a Kırıkkale Sağlık - Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan tarafından plaket verildi.

Plaket Takdim Edildi

Uyuşturucu ile mücadele konusunda göstermiş olduğu toplumsal duyarlılık ve başarıdan dolayı TAPDER (Tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Derneği) tarafından Antalya ilinde düzenlenen  Uluslararası Acil Sağlık Olimpiyatları´nda Yılın İl Sağlık Müdürü olarak seçilen İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun´a Kırıkkale Sağlık - Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan tarafından çalışmalarından dolayı ve başarılarının devamı temennisiyle plaket takdim edildi.

Sevgi Toplumu Olsun

Dr. Mustafa Uzun yapmış olduğu konuşmada; madde bağımlılığıyla mücadele sadece bir kurum veya kuruluşun mücadelesi olmamakla beraber bunun yanında sivil toplum kuruluşları, medya kuruluşları, iş adamları kısacası toplumun tüm kesimlerinin destek vermesi gereken bir mücadele olduğunu belirtti. Uzun, STK olarak başta Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan olmak üzere  Sağlık Sen ailesine uyuşturucuyla mücadeleye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek,  ?maddeye değil sevgiye bağlı bir toplum dileğiyle´ tüm toplumu bu mücadeleye davet etti.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu