Anahtar Kelimeler: Vahşi !

Vahşi bir olay!

Vahşi bir olay!

Kırıkkale'de bir kişinin, kamyonetin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek götürmesi yoldan geçen bir başka sürücü tarafından görüntülendi. Sürücü belirlenirken, hakkında işlem yapıldı.

 

VAHŞİ BİR OLAY

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale-Kayseri karayolu üzerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi, kamyonetin arkasına iple bağladığı köpeği, kilometrelerce sürükledi. Trafik ışıklarında olayı gören bir başka sürücü ise tarım kavşağından geçiş yaparken yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Aracın sağ arka tekerinin yanında sürüklenen köpeğin görüntüleri pes dedirtti. Dehşete düşüren görüntülerde talihsiz köpeğin hareketsiz olması da yürekleri sızlattı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale Valiliği, kamyonetin arkasına iple bağladığı köpeği sürükleyen sürücü hakkında adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi. Kırıkkale Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "11 Şubat 2020 tarihli bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan; ilimizde 'Kamyonetin arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce sürükledi' şeklindeki haber ve paylaşımlar üzerine yapılan araştırma sonucunda söz konusu görüntülerde yer alan araç ve aracı kullanan şahıs tespit edilerek, hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadesi kullanıldı. Kırıkkale'de bir kişinin, kamyonetin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek götürmesi yoldan geçen bir başka sürücü tarafından kaydedilmiş, görüntüler tepkilere yol açmıştı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false