Vali Kolat veda ziyaretlerine devam ediyor

Vali Kolat veda ziyaretlerine devam ediyor

Vali Kolat veda ziyaretlerine devam ediyor

Yine ziyaretlerde bulundu

Vali Ali Kolat, veda ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Karayolları 44. Şube Şefliği, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliği, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı´nı ziyaret eden Vali Ali Kolat, buradaki personelle bir süre sohbet etti. Vali Kolat, Kırıkkale de görev yaptığı süre boyunca hep beraber çok başarılı çalışmalara imza atıldığını dile getirerek yaptığı konuşmada; ?Hep beraber güzel çalışmalar yaptık. Hepinizden Allah razı olsun. Giden arkadaşlarımız oldu. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Güvenlik hizmetini, vatandaşlarımızın memnun kalacağı şekilde yürütmeye çalıştık. Ben bir mayıs itibariyle yaş haddinden emekli oluyorum. 41 yıl Cenab-ı Allah bana bu millete hizmet etme fırsatı verdi. Ben bu vesileyle hepinize teşekkür ediyor ve bundan sonraki meslek hayatınızda başarılar diliyorum.? dedi.

HAYIRDUALAR ALDILAR

İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından, Vali Ali Kolat sırasıyla,  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Karayolları 44. Şube Şefliği, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliği, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, bu kurumlardaki çalışanlarla bir süre sohbet ederek, bir mayıs itibariyle emekli olmasından dolayı buradaki personellerle vedalaştı. Vali Kolat, Kırıkkale´deki bütün kurumlarla koordineli bir şekilde vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını, görev yaptığı süre zarfından vatandaşların her zaman hayır dualarını aldıklarını dile getirdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false