Anahtar Kelimeler: Vali Kolat mutlu günü

Vali Kolat´ın en mutlu günü

Vali Kolat´ın en mutlu günü

Vali Kolat´ın en mutlu günü

Görkemli düğün töreni?

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Eşi İlksen Kolat´ın Oğlu Sezai ile Tahir-Tarık Bayav çiftinin kızı Deniz İller Bankası Macun Köy Sosyal ve Eğitim Tesislerinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

YOĞUN KATILIM

Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Düğün Törenine; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Eski Bakanlar, milletvekilleri, Valiler, Bürokratlar, Kırıkkale Milletvekileri Ramazan Can, Abdullah Öztürk,  Ankara Eski Emniyet Müdürü Kadri Kartal Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale İlçe belediye Başkanları, Türk Metal Sendimkas Genel Başkanı Pavrul Kavlak, AK Parti Kırıkkale il Başkanı Mürsel Akçay  Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, İş Adamları, Basın Mensupları ile dost ve akrabalar katıldı.

NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR

Daha sonra nikâh merasimine geçildi. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki´nin kıydığı nikahta, gelin ve damadın nikah şahitliklerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ile Ak Parti Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay yaptı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Kırıkkale Valisi  Ali Kolat ve Eşi İlksen Kolat´ın  Oğlu Sezai ile Tahir Tarık Bayan çiftinin kızı Deniz iller bankası macun köy sosyal ve eğitim tesislerinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Kolat ve Bayav  aileleri konuklarını kapıda karşıladı düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Kırıkkale  ustalar topluğu ve halk oyunları gösterile ve ünlü sanatçıların katıldığı düğün töreninde Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Kolat ve Bayav aileleri yalnız bırakmazken, davetliler müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden  Kırıkkale Valisi Ali Kolat  son derece mutlu olduğunu, Oğlu Sezai ile gelini Deniz´e ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı