Anahtar Kelimeler: açılışa geldi

Vali açılışa geldi

Vali açılışa geldi

Yüksek Hızlı Tren açılışı gerçekleştirildi. Deprem Bölgesinde çalışmaları yürüten Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'da açılışa katıldı.

AÇILIŞ İÇİN GELDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu açılışta Hızlı Tren ve deprem bölgesi ile ilgili bilgi vererek, ““Bir hayal gözlerimizin önünde gerçeğe bürünecek. Kırıkkale Belediyesi’nin bilim merkezi projesi açılışını da gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin en büyük millet bahçesini Kırıkkale’de açmış olacağız. Ankara'yı ülkemizin kalbi diye tasarruf edersek Kırıkkale’miz aort damarıdır. Milletimize eziyet çektiren Yahşihan yolunda da kavşağımız açıldı. 

 

SELAM GETİRDİ

Yakın zaman önce eşi benzeri görülmemiş bir felaket yaşadık. Afet anları milletin ağırlıklarının ölçüldüğü anlardır. Bizim milletimizde tıpkı milli mücadele gibi 15 Temmuz gibi kendi malından yiyeceğinden feragat etmiştir. Şuna inanın dünyada hiçbir millet bunu yapamazdı. Ben 80 gündür bölgedeydim. Pazarcıklı hemşerilerimizin size selamı var Pazarcık’ı ihya ettiniz. Geleceğin büyük Türkiye’sinde emeği geçen tüm temsilcilere teşekkür ediyorum” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı