Anahtar Kelimeler: çalışmaları gördü

Vali çalışmaları gördü

Vali çalışmaları gördü

Bir süredir deprem bölgesinde görev yapan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’de yürütülen çalışmaları yerinde gördü, inceleme yaptı, bilgi aldı ve kamuoyu ile bilgileri paylaştı.

KÖYE SU DEPOSU YAPILDI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale'de yapılan son yatırımları inceledi ve paylaştı. Çalışmaları yerinde gören Vali, resimler de paylaşarak bilgi aktardı. Mehmetbeyobası’na yaptırılan su deposuyla ilgili bilgi veren Vali, “Mehmetbeyobası köyümüzün su deposu problemini yeni bir ürün olan taşınabilireklenebilir su deposu ile çözdük. Mehmetbeyobalı hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. 

 

YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Yol yapımı konusunda bilgi paylaşan Vali, “Geçen sene bir rekor kırarak tam 103 Km beton yol yapmıştık.Bu sene de devam ediyoruz. Kılevli-Mehmetbeyobası arası 14,4 km’yi beton yol yapıyoruz. Standartlara göre yolların 40 megapaskal sıkışma kafi ken 87,2 megapaskal sıkışması var yolumuzun. yani çok sağlam” dedi. 

 

SPOR KOMPLEKSİ YAPILIYOR

Yapımı devam eden spor kompleksi ile ilgili açıklama yapan Vali, “Muadilleri ancak büyükşehirlerde olan 3.500 kişilik kapalı spor salonu ve müştemilatı ile spor kompleksi inşaatımız hızla devam ediyor. Bir sene içinde tamamlanacak bu kompleksten şehrimiz ve sporseverler çok istifade edecek” bilgisini paylaştı. 

 

YÜZME HAVUZU YAPILIYOR

Yahşihan’a yaptırılan kapalı yüzme havuzunun inşaatını inceleyen Vali, “Yahşihan ilçemizde yakın zamanda faaliyete geçecek olan çelik konstürksiyonlu, 25 metre uzunluğundaki kapalı yüzme havuzumuz inşaatı devam ediyor, kısa zamanda tamamlayacağız” dedi.

 

BORDUR TESİSİ İNCELEMESİ

Bordür tesisini gezen Vali, “Yaptığımız yol çalışmalarında kullanılmak üzere yeni bordür tesisimizi faaliyete geçirdik. Kilit parke ve bordürlerimizi kendi laboratuarımızda testini ve kalite kontrolünü yapıyoruz. Sonuç; TSE standartlarının ve piyasanın çok üzerinde kalitemiz” dedi.

 

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı