Anahtar Kelimeler: görevine döndü

Vali görevine döndü

Vali görevine döndü

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde başarılı bir şekilde görevini tamamlayarak, görevine başladı.

 

TOPLANTIYA KATILDI

Vali Tekbıyıkoğlu, dönüşü ile birlikte kamu, kurum ve kuruluşlarında bulunan yetkililer ile bir araya gelerek toplantılar yaptı, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ilk olarak "Seçim Güvenliği" kapsamında toplantı yaptı. Toplantıda, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirler görüşüldü. Tekbıyıkoğlu daha sonra "Köylerin Altyapılarının Desteklenmesi (KÖYDES) Toplantısı" gerçekleştirildi. 

 

BİLGİLER ALDI

Toplantıda, 2023 yılında KÖYDES kapsamında, ilçelerde yürütülen köy yolları, içme suları ve kanalizasyon çalışmaları ve planlanan projelerin son durumları değerlendirildi. BİLGİ ALDI Vali Bülent Tekbıyıkoğlu son olarak, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Kırıkkale Valiliği himayelerinde yürütülen "Umut Projesi" konulu toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, proje kapsamında ilgili kurumlarınca yapılan çalışmaların son durumu görüşüldü.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu