Anahtar Kelimeler: minibüs sürdü

Vali minibüs sürdü

Vali minibüs sürdü

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette, şehir içi ulaşım yapan vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Makas, esnaflar ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Göreve geldiği günden itibaren halkın içerisinde olan ve 7’den 70’e bütün Kırıkkale halkının gönlünün kazanan Vali Mehmet Makas, halkın hayır duasını kazanmaya devam ediyor. Devletin huzur ve sıcak elini vatandaş üzerinde en iyi şekilde hissettirmeye çalışan Makas, ziyaretleri kapsamında Minibüsçüler Esnaf Odası'nı ziyaret etti Ziyarette, şehir içi ulaşım yapan odaya kayıtlı minibüsçü esnafları ve seyahat eden vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Makas, esnaflar ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 

BAŞKANLAR EŞLİK ETTİ

Vali Makas, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gencer'den odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarete Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Osman Cebeci eşlik etti. Ziyarette, minibüsçü esnaflar, akaryakıt fiyatlarındaki artış, trafikteki yoğunluk ve araç bakım maliyetlerinin yükselmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduklarını dile getirdiler. Esnaflar, bu sorunların çözümü için Vali Makas'tan destek istediler.

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Makas, esnafların sorunlarını dinledikten sonra, gerekli desteklerin sağlanacağını söyledi. Vali Makas, "Esnaflarımızın sorunlarını biliyor ve çözüm için çalışıyoruz. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, trafikteki yoğunluk ve araç bakım maliyetlerinin yükselmesi gibi sorunları çözmek için ilgili kurumlarla birlikte çalışıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacağız" ifadesini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gencer, Vali Makas'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gencer, "Valimiz Mehmet Makas, esnaflarımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için odamızı ziyaret etti. Sayın Valimize ziyaretinden ve esnaflarımıza olan ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı