Anahtar Kelimeler: bölgede

Vali yine bölgede

Vali yine bölgede

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Pazarcık ilçesinde yerel ticaretin canlandırılması kapsamında kurulumu devam eden alışveriş merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

BÖLGEYE TEKRAR GİTTİ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tekbıyıkoğlu; “Pazarcık ilçesi Narlı köyünde kurulumu tamamlanan konteyner kent alanındaki vatandaşları ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Memişkahya Mahallesi'nde vatandaşlar için altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere olan geçici barınma merkezinde (Kızılay Konteyner Kent Alanı) yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

 

İNCELEMEDE BULUNDU

Daha sonra da sosyal ve kültürel alanları ile yapımı tamamlanan ve vatandaşlara teslim edilen konteyner kent alanında incelemelerde bulunarak onların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Ayrıca depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçları için konteyner talebi kayıt işlemlerini gerçekleştiren personelleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Pazarcık ilçesindeki sanayici esnafı için yapımı devam eden sanayi çarşısında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu