Anahtar Kelimeler: Vali ziyareti

Vali´den köy ziyareti

Vali´den köy ziyareti

Vali´den köy ziyareti

Kılıçlar köyüne gitti

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere, Kasabadan köye dönüştürülen Kılıçlar Köyüne giden Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, burada pırasa tarlasında çalışan köylüleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Vali Haktankaçmaz ?Türkiye´nin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür? diye konuştu.

ÇİFTÇİLERLE SOHBET ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar köyünde bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Haktankaçmaz, ilk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Geri Gönderme Merkezi İnşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra pırasa tarlasında çalışan köylülerle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, köylülere işlerinde kolaylıklar diledi. Kayadibi Elmadağ Doğal Kaynak Suyu Dolum Tesisinde de incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, şirket yetkililerinden bilgiler aldı. Vali Haktankaçmaz, Kılıçlar köyündeki incelemelerinin ardından köy meydanındaki köy kahvehanesinde köylülerle biraraya gelerek sohbet etti. Kılıçlar köyü ziyaretinde Vali Haktankaçmaz´a Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, İl Jandarma Komutan Vekili J. Alb. Ahmet Güneş, İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan, Kılıçlar Köyü Muhtarı Mehmet Kaplan eşlik etti.



suphi sapan
31.05.2018 20:22:50
sayın valimize çok teşekürlerimizi iletir ziyaetinden dolayı bizlerin sorunlarını dinlediyi yıllardır cep telefonlarımız çekmiyordu köyde konuşmıyorduk köyümüze türksel vericisini taktırdı en kısa zamanda faliyete geçeceyi için sayın vaimize teşekürlerimizi iletiriz

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu