Anahtar Kelimeler: anlamlı mesaj

Vali’den anlamlı mesaj

Vali’den anlamlı mesaj

Vali’den anlamlı mesaj

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Sezer mesajında şu ifadelere yer verdi. “ Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir” dedi.

 

 

MESAJ YAYINLADI

Sezer, "Ülkemizde son yıllarda tüm kurum ve kuruluşlarımızın kaydettiği gelişim ve değişim sürecine polis teşkilatımız da ayak uydurarak, çağın gerektirdiği en ileri teknoloji ve bilgi birikimini en üst düzeyde kullanan kurumlardan biri haline gelmiştir.176 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip Emniyet Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir.

 

TEBRİK ETTİ

Ayrıca, yaklaşık bir yılı aşkın süredir ülke olarak mücadele ettiğimiz Koronavirüs (Covid-19) salgın sürecinde de; güvenliğin sağlanması, önleyici tedbirlerin uygulanması, ihtiyaç sahibi kişilerin ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması gibi, halk sağlığının korunmasına yönelik olarak en üst seviyede bir gayretle görev yapan Türk Polis Teşkilatı, bugüne kadar olan fedakârlıklarına yeni bir halka eklemiştir.Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli