Anahtar Kelimeler: Bahşılı ziyareti

Vali’den Bahşılı ziyareti

Vali’den Bahşılı ziyareti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ilçe ziyareti kapsamında, Bahşılı Kaymakamlığı ve belediyeye ziyarette bulundu.

BAHŞILI’YA ZİYARET

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ilçe ziyareti kapsamında, Bahşılı Kaymakamlığı ve belediyeye ziyarette bulundu. Makas, ilçeye gelişinde Vali Yardımcısı ve Bahşılı Kaymakam Vekili Ahmet Ferhat Özen, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ile yetkililer tarafından karşılandı. Özen'den ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan, ardından belediyeyi ziyaret eden Vali Makas'a, Belediye Başkanı Tekin tarafından brifing verildi.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Makas, ardından belediyenin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve kurum amirleri ile bir araya geldi. Belediye ziyaretinde Başkan Tekin Vali Makas’a ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verirken, bir de ziyaret anısına kılıç hediye etti. Başkan Tekin, ziyaretle ilgili olarak, “Sayın Valim Mehmet Makas bey ilçemizi ve Belediyemizi ziyaret etti. Vatandaşlarımızla hasbıhal etti, Muhtarlarımızdan ilçemizin ve köylerimizin taleplerini aldı, samimi ve candan yaklaşımları, çözüm yolları için ilçe halkımız ve şahsım adına çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” bilgisi paylaştı.

 

ZİYARETLER YAPILDI

Vali Makas, Başkan Tekin’le beraber esnaf ve vatandaş ziyaretinde de bulundu. Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Makas, onların talep ve önerilerini de dinledi. Renkli görüntülerin yaşandığı Bahşılı ziyaretinde Vali Makas, ilçenin durumu konusunda da hem bilgi aldı ve hem de ilçeyi tanımaya çalıştı. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu