Anahtar Kelimeler: Valiliğe akşam sürprizi

Valiliğe akşam sürprizi

Valiliğe akşam sürprizi

Valiliğe akşam sürprizi

Vali´yi ziyaret ettiler

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, eski Müftü Osman Şarklı, Kırıkkale´ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

VALİLİK ZİYARETİ

Teravih namazı sonrasında İl Müftülüğünde bir araya gelen heyete; Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Emniyet Müdürü Hasan Onaran, İl Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. İl Müftüsü Bekir Gerek´in makamında bir araya gelen protokol üyeleri Kırıkkale hakkında sohbet etti.

SOHBET ETTİLER

Kırıkkale´nin İç Anadolu Bölgesi´nde önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Kolat, İçişleri Bakanlığı ile Kırıkkale´ye atanan Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve eski Müftü Osman Şarklı, Nur Camii´nin Kırıkkale´nin simgesi haline geldiğini belirterek,  Ramazan Ayı´nda önemli bir manevi atmosfere ev sahipliği yaptığını ifade ettiler.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu