Anahtar Kelimeler: Valilik’ önemli karar

Valilik’ten önemli karar

Valilik’ten önemli karar

Kırıkkale Valiliği, İl Hıfzısıhha kararları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

 

 

 

MASKESİZ GİRİLMEYECEK

Kırıkkale Valiliği, İl Hıfzısıhha kararları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Karara göre şehir merkezindeki bazı cadde ve sokaklara maskesiz girilemeyecek. İşte o önemli kararlar:

1.İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından COVID-19 tedbirleri kapsamında alınan karar gereği, 15.05.2020 tarihinden itibaren:

2.İlimiz Cumhuriyet Meydanı başlangıcı olan Zafer Caddesi boyunca Belediye Caddesinin kesişimine kadar,

3.Belediye Caddesi boyunca, Belediye Caddesi ile Barbaros Hayrettin Caddesinin kesişiminden başlayarak Barbaros Hayrettin Caddesinin Menderes Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar ve bu noktadan itibaren Menderes Caddesi boyunca Kırıkkale/Kırgaz Doğal Gaz Dağıtım Şirketinin bulunduğu kavşağa kadar,

4.İsmet İnönü Caddesi boyunca, Millet Bulvarının İsmet İnönü Caddesi ile kesiştiği noktadan itibaren Hürriyet Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar,

5.Hürriyet Caddesinin ise tekrar Zafer Caddesi ile kesiştiği nokta içerisinde kalan alan ve bahse konu caddelerin ilgili alanlarında maske takma zorunluluğu ve sosyal mesafe kuralı getirilmiştir.

Tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkarken maske takmaları ve sosyal mesafeye uygun hareket etmeleri esas olup belirlenen kurallara uyulması hem kendi sağlığınızı hem de ailenizin ve yakınlarınızın sağlığını korumanız açısından büyük önem arz etmektedir.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli