Anahtar Kelimeler: Vali okulları ziyaret etti

Vali okulları ziyaret etti

Vali okulları ziyaret etti

Vali okulları ziyaret etti

Eğitim bilgisi aldı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Osmangazi Anadolu Öğretmen Lisesini ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesini ziyaret ederek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin`e hazır bulundu.

Okul ziyaretleri

Vali Kolat, Osmangazi Anadolu Öğretmen Lisesi ziyaretinde Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt ve okul idarecileri tarafından karşılandı. Burada sınıfları gezen Vali Kolat, öğrencilerle bir süre sohbet ederek onlara tavsiyelerde bulundu. Daha sonra öğretmenlerle sohbet eden Vali Kolat, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ziyaretinde Okul Müdürü Mahmut Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Vali Kolat, burada da sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Kolat, Osmangazi Anadolu Öğretmen Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, okul kütüphanelerine katkı sağlamak amacıyla kitaplar hediye etti.

Vali bilgi verdi

Vali Kolat ziyaretler sonrası yaptığı kısa değerlendirmede: "Biz Valilik olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Sizleri hep iyi yerlerde görmek istiyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ama bu iyi yerlere erişmenin yolu çalışmaktan geçiyor. Çalışan her daim kazanır. Ayrıca malum ilimizde hava şartları eğitim ve öğretimde aksaklıklara yol açtığı zaman gerekli çalışmalar yapılıyor. Kırıkkale Belediyemiz ve İl Özel İdaremiz yolların açılması anlamında gerekli çabayı ve gayreti 24 saat kesintisiz gösteriyor. Eğer ki ulaşım anlamında gerekli değerlendirmeler yapılıp, eğitim ve öğretimi aksaklığa düşürecek hava şartları oluştuğunda; meteorolojik incelemeler ışığında gerekli tedbirler alınıp gerekirse de okullarda eğitim ve öğretime ara verilebilir" şeklinde konuştu.

Öğrenciler takımı sordu

Öğrencilerden MKE Kırıkkalespor hakkında gelen bir soru üzerine Vali Kolat : "Biz Valilik olarak, şehir olarak, Kırıkkale halkı olarak  her zaman Kırıkkalesporun yanındayız. Ben MKEK Yönetim Kurulu üyesiyim. Kısa bir süre önce Kırıkkalesporun başarılı olması için MKEK olarak 100 bin TL destekte bulunduk.  Kırıkkalesporun iç saha maçlarını tribünden takip ediyorum. Kırkkalesporun hakettiği yere çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra bütün iş futbolculardadır. Tüm kurum ve kuruluşlar, vatandaşlarımız tüm desteği vererek kenetlenmiş durumdalar. .Futbolcuların da gerekli çaba ve gayreti göstererek takımımızı 3. Lige çıkarmasını istiyorum" dedi.



merve şenşakrak
20.02.2015 20:32:59
İnek gibi olmuş

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli