Anahtar Kelimeler: büyük destek

Vali’ye büyük destek

Vali’ye büyük  destek

Bir çok kişi destek oldu

 

O yayına tepki var!

Kırıkkale’nin en başarılı valilerinden birdi olarak tarihe geçen Yunus Sezer’e bir çok kesimden destek mesajları geliyor.

BU BİR HABERCİLİK DEĞİL!

Kırıkkale’de geçen hafta ihtiyaç sahiplerine yardım çeki dağıtımında yaşanan izdiham nedeniyle haber değeri var diye yerel bir amatör sitenin yaptığı paylaşım ve haber büyük tepki çekti. Görüntülerin “habercilik başarısı” diye ulusal medyaya taşınması dikkat çekerken, tepkileri de beraberinde getirdi. Köklü yerel yayın kuruluşları istisnai bir durum nedeniyle bu olayı Kırıkkale ve başarılı Kırıkkale Valisi Yunus Sezer zarar görmesin diye kullanmazken, amatör bir sitenin “habercilik başarısı” diye bunu servis etmesi Kırıkkale’yi bir kere daha kötü göstermiş oldu.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Haberin ardından tepkiler üzerine konuyu Vali Sezer’e dayandırmaya çalıştığı gözlenen sitenin yaptığı girişimin Kırıkkale’ye ihanet ve Vali’ye ise ayıp olduğu kanaati hakim oldu. İstisnai bir durum nedeniyle Valilik konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Hem olayın o şekilde cereyan etmesine sebep olanlar ve hem de görüntüyü medyaya servis edenler hakkında soruşturma açıldı. Konuyla ilgili gelişmeler takip edilirken, Kırıkkale’ye göreve başladığı iki yıldır çok önemli çalışmalar gerçekleştiren Vali Sezer’e olayın dayandırılması tepki çekti.

FETÖ BAĞLANTISI NEDİR?

Vali Sezer’in böylesi bir istisnai durumla yıpratılmaması gerektiğinin altını çizer bir çok kişi, FETÖ bağlantısı olan paylaşım sahibi kişilere sosyal medyadan tepki gösterdiler. Vali Sezer’e ise büyük destek geldi. Birkaç gündür Vali Sezer ismi ile destek mesajları yapılıyor. Daha önce FETÖ bağlantısı nedeniyle gözaltına alınan ve itirafçı olduğu öne sürülerek serbest bırakıldığı kaydedilen kişi ve kişiler hakkında da karalamaya hatta şantaja varan paylaşım ve yaklaşımları nedeniyle soruşturma açılması bekleniyor hatta bir çok kesimden bu konuda talep geldiği gözleniyor.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli