Anahtar Kelimeler: Kırıkkale rüzgarı

Van´da Kırıkkale rüzgarı

Van´da Kırıkkale rüzgarı

Van´da Kırıkkale rüzgarı

Turizm fuarı düzenlendi

Kırıkkale Turizm İl Müdürlüğü 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında Van´da düzenlenen beşincisi Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarına Kırıkkale adına stant açtı.

TURİZM FUARI AÇIKLAMASI

Van´da düzenlenen Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuarı 10-13 Eylül tarihinde yapıldı.  Bu yıl beşincisi  yapılan Fuarın açılış kurdelesini Van Valisi İbrahim Taşyapan davetlilerle birlikte kesti.Fuarda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü´nden 19, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü´nden birer stant yer aldı. Toplam 73 standın yer aldığı fuarda 3 tanede yurt dışından acente yer aldı. Kırıkkale Valiliği adına Kırıkkale Turizm İl Müdürlüğü tarafından bir stand açıldı.

ZİYARETÇİ AKINI YAŞANDI

Kültür ve Turizm Müdürlüğünün beşinçi kez katılım yaptığı fuarın açılışın ardından Van Valisi İbrahim Taşyapan ve beraberindeki heyet fuar alanında Kırıkkale standına özel bir ilgi gösterdi. Standa uğrayan Taşyapan Kırıkkale yöresi halk müziği parçalarını dinledi.Ayrıca Müdürlüğün standı fuar boyunca bir çok yerli ve yabancı ziyaretçiler, katılımcılar gezerek İlimiz hakkında bilgi aldığı belirtildi. Çok sayıda İranlı ziyaretçinin de ilimiz  hakkında bilgi aldığı belirtildi. Ayrıca İlimizin tanıtımı ile ilgili bölgesel ve Uluslar arası yayın yapan medya kuruluşları ile röportaj ve canlı yayın programları yaptığı belirtildi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ

Van Valisi İbrahim Taşyapan fuar sonunda yaptığı konuşmada  ?100 yıl önce Türk´üyle, Kürt´üyle, Laz´ıyla, Çerkez´iyle herkes Çanakkale´ye koştu. Dünyanın emperyalist idaresi ve iradelerine karşı bir dik duruş sergileyip, destan yazdılar. İşte bu birlik ve beraberliğimizi yüzyıl önce nasıl sergilediysek, bugünde bu milletin evlatları olarak bizler aynı durumu Çanakkale ruhunu sergilememiz gerekiyor. Bunu Van´dan haykırmak, bu birlik ve beraberliğimizin sesini yükseltmek için gelen herkese teşekkür ediyorum? dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu