Anahtar Kelimeler: Vatandaş perişan!

Vatandaş hâlâ perişan!

Vatandaş hâlâ perişan!

İşin içinden çıkılamıyor!

 

Büyük tepki var!

Bu bir rezalet…!

Kırıkkale Belediyesi’nin bunca yıl bekleyip durduk yere kış başlarken asfalt ve Etiler Kavşağı projesi başlatması şehirde hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

BÜYÜK SIKINTI YAŞANIYOR

Kırıkkale Belediyesi’nin bunca yıl bekleyip durduk yere kış başlarken asfalt ve Etiler Kavşağı projesi başlatması şehirde hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. 4.5 ayda tamamlanacağı söyleyen Etiler Kavşağı’nda ciddi bir ilerleme gözlenmiyor. Trafik tamamen alt üst olurken, sağlık, ulaşım, hizmet ve eğitim sektörlerinde ciddi sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Bölgede trafik sıkışıklığı olmamasına rağmen böyle bir çalışma yapılmasına ve büyük paralar harcanmasına da bir anlam verilemiyor.

 

ASFALT ZARAR GÖRDÜ

Öte yandan şehir merkezinde kış ortasında asfalt çalışmasına da start verilmesine bir anlam yüklenemiyor. Kış başlarken, sıcaklık aşırı düşükken asfalt çalışmasına girişilmesinin tam bir rezalet olduğu ileri sürülüyor. Sosyal medyada haftalardır bir çok kişi bu durumu eleştiriyor. Şehir merkezine araçla inmek adeta zulüm haline gelmiş durumda. Atılan asfaltın kış aylarında zarar gördüğü de görülüyor ve aşırı sıcaklarla daha da büyük zarar görmesi bekleniyor.

NASIL BİR FİKİR BU?

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın hangi fikirle böyle girişimlerde bulunduğu merak ediliyor. Her gün sıkıntı yaşayan bir çok kişi tepkilerini sosyal medya aracılığıyla dile getiriyor. Şu anda şehir merkezinde Emniyet Kavşağı’nda tam bir çile yaşanıyor. Bir yandan çalışmalar devam ederken, diğer yandan ise hayat ve iş devam ettiriliyor. Çalışmalar nedeniyle iş ve sosyal yaşam için de güzergahlar belirlenmediği görülüyor. Vatandaşlar çalışmaların bir an önce tamamlanması ve hayatın normale dönmesi isteniyor.

 

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu