Anahtar Kelimeler: Vatandaş esnafı dinleyin

Vatandaş ve esnafı dinleyin

Vatandaş ve esnafı dinleyin

Vatandaştan kaçar gibi!

Sokağa bi çıkın bakalım!

Kıyıdan kıyıdan işler!

Muhalefet parti temsilcileri esnaf ve vatandaşların arasında dolaşırken, iktidar temsilcilerinin bakanlık ve kamu yatırımları ile kendi seçmenlerinden oluşan gurup toplantılarında vatandaşları dinliyormuş gibi yapmaları tepki çekiyor.

İLGİNÇ BİR DURUM

Kırıkkale’de bir süredir gündem iktidar temsilcilerinin adeta kaçak güreş yapar gibi vatandaşlar ve esnaflardan uzak duran yaklaşımları. Muhalefet parti temsilcileri esnaf ve vatandaşların arasında dolaşırken, iktidar temsilcilerinin bakanlık ve kamu yatırımları ile kendi seçmenlerinden oluşan gurup toplantılarında vatandaşları dinliyormuş gibi yapmaları tepki çekiyor. Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Pati İl Başkanı Murat Kaplan ile MHP’li Halil Öztürk ve Murat Abalı’nın esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlemek yerine ya kamu ve bakanlık yatırımlarının olduğu yerleri ziyaret etmeleri ve kendi seçmenlerinden oluşan guruplarla görüşmeleri dikkat çekiyor.

VATANDAŞ DURUMU YORUMLUYOR

Muhalefet temsilcileri halk ve esnaf arasında dolaşarak onların sorunlarını dinliyor. İktidarın ise halk ve esnafla bir araya gelmemek için adeta özen gösterdiği gözleniyor. Kamu ve bakanlık yatırımlarını ziyaret ederek buralarda kendi seçmenlerinden oluşan guruplarla görüşmeleri halkla bir araya geliniyormuş gibi yansıtılmaya çalışılıyor. Sosyal medyada bir çok kişi bu tür paylaşımların altına “Halk ve esnaflarla bir araya gelin. Sorunları yüzünüze anlatsınlar. Cevabınız varsa verirsiniz. Yok ki bir cevabınız bunu yapamıyorsunuz” yorumları yapıyor. Bir çok kişi iktidar temsilcilerinin halk ve esnaftan gelecek tepki nedeniyle sokağa çıkamadıklarını ileri sürüyor. Eskiden sık sık yapılan halk ve esnaf ziyaretlerinin artık gelecek tepkiler nedeniyle yapılmadığı hatta yapılamadığı düşünülüyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı