Anahtar Kelimeler: Vatandaşa teşekkür ettiler

Vatandaşa teşekkür ettiler

Vatandaşa teşekkür ettiler

Vatandaşa teşekkür ettiler

Teşekkür ziyareti

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kırıkkale`den milletvekili seçilen AK Partili Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can mazbata töreninin ardından Kırıkkaleli esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundular.

MAZBATALARINI ALDILAR

Kırıkkale Adliyesi sonrasında Sevgi Yolu ve Zafer Caddesi esnafları ile ve yoldaki vatandaşlar ile sohbet eden Milletvekilleri Köksal ve Can, gelen tebrikleri kabul ettiler. Kısa bir açıklama yapan Köksal Kırıkkale ve ülkeye sonuçlar hayırlı olsun. Seçim sürecinde de özveriyle çalışan ve her zaman bizlerin yanında olan halkımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum. Bize oy veren Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum. İnşallah verdikleri oyları helal ettiririz. Bütün gayretimiz bu" dedi.

DAHA DİKKATLİ BAKACAĞIZ

Ülke ve Kırıkkale genelinde AK Partiye verilen mesajı aldıklarına dikkat çeken Milletvekili Can ise "Bize oy veren, vermeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokratik bir seçim oldu. Sandıktan çıkan sonucun başımızın üzerinde yeri vardır ve sonucu takdirle karşılıyoruz. Seçmenlerin uyarılarını ve mesajını kabul ediyoruz. İnşallah gözümüzün önüne daha dikkatli bakacağız" dedi. Ardından Milletvekilleri Köksal ve Can, Parti binasına geçerek halkın sorun, istek ve taleplerini dinlediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false