VATANPERVER KIRIKKALE'LİLERE AÇIK MEKTUP

VATANPERVER KIRIKKALE

VATANPERVER KIRIKKALE'LİLERE AÇIK MEKTUP

HAYIR DUALARINIZI İSTİYORUZ”

AKP'YE DUR DEMEK ZORUNDASINIZ”

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Av. Halil Öztürk ve Merih Karayol, seçime birkaç gün kala Kırıkkalelilere açık bir mektup yayınladı…

MHP adayları Türkiye ve Kırıkkale7nin durumundan bahsettikleri mektupta, seçimin Kırıkkale için de Türkiye içinde çok önemli olduğuna işaret ederek dikkat çektiler. İşte o mektup ve önemli mesajlar…

SITMAYA RAZI EDİYORLAR

Çok Değerli Kırırkkaleli Hemşehrilerimiz,

AKP orantısız bir şekilde devletin tüm imkânlarını kullanarak bu seçimleri almaya çalışmaktadır. AKP'nin başlangıçta ortaya koyduğu değerlerini kaybettiği açıkça görülmektedir. Bu nedenle gerek üst yönetimde gerekse mahalle aralarında başka partiye oy verirseniz 2002 öncesine dönersiniz diye halkımızı tehdit etmektedirler. Tükenmiş iktidarlarını bir dönem daha götürme gayretindedirler. İnsanlarımıza ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışmaktadırlar.

BEYİN TAKIMINI KAYBETTİ

Kıymetli hemşehrilerimiz geriye dönme diye bir şey söz konusu değildir. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında halkımıza verilen hiçbir hak geri alınmayacak bilakis daha da ileriye gidecektir. Asgari ücret ve ödenen yardım miktarları arttırılacak, ihtiyacı görür hale getirilecektir. Halkımızın gelirinin artması ve pahalılığın kalkması ilk hedefimiz olacaktır.

AKP hükümeti fikirlerini tüketmiştir.  Hiç bir yeni fikir ortaya koyamamaktadır.  Bu zamana kadar milliyetçi kadroların hizmetleri ile iktidar bulan AKP'yi iktidarı kaybetmenin korkusu sarmıştır. Devlet içinde yer alan milliyetçi kadrolar son dönemde yaşanan olaylar karşısında AKP hükümetinden desteğini çekmiştir. Böylece zaten derleme toplama kadroya sahip olan AKP, beyin takımını kaybetmiş aynı şeyleri tekrarlar hale gelmiştir.

EMİR ERİ OLACAKLAR

Sizlerin de gördüğü gibi AKP adayları milletvekilliğini meslek haline getirmiştir. Kırıkkale'de başka kimse kalmamış gibi sürekli aynı adaylarla karşınıza gelmektedirler. Partinin çok güçlü ismi olarak anılan isimler büyükşehirlerdeki kontenjanları Kırıkkale'liler lehine kullanmamışlardır. Bu zamana kadar Kırıkkale'yi küçümseyen tutumlarına karşın hemşehrilerimiz defalarca iyi niyetle yaklaşmışlardır. Şu anda AKP'li adaylar, iki adayın kazanacağını garanti görmekte üçüncü adayı çıkarmayı ümit etmektedirler. Bunu da büyük bir kibir içinde ve fütursuzca söylemektedirler. Toplantılarında ortada olmayan tanktan, uçaktan bahsedip sadece hayal satan bu vekil adaylarının Kırıkkale ile ilgili gerçek tek bir projesi ve hedefi yoktur. Dikkat ederseniz bu adaylar yaptıkları toplantılarda nasıl bir milletvekili olacaklarına dair hiç bir şey söylememişlerdir. Çünkü geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bunlar sizin vekiliniz değil başkalarının emir eri olacaklardır.

HAK ETTİKLERİ DERSİ ALACAKLAR

Kırıkkale halkının iyi niyeti, bugüne kadar hizmet getirmeyen eski milletvekilleri tarafından istismar edilmektedir. Kırıkkale'de 13 yıldır hastane binası ve saat kulesi dışında hiçbir vaat yerine getirilmedi. Yaptıkları ihtiyaç dahi değildi. Hızlı tren, otoyol gibi devletin projeleri sanki Kırıkkale'ye hizmet getirilmiş gibi sunularak halkımızla adeta dalga geçildi. Nur Camiinin parasını Kırıkkale'liler ödedi, onlar sanki parayı veren kendileri imiş gibi şov yaptı. Kayseri, Çorum, Giresun, Diyarbakır, Van, Hakkari, Konya, Gaziantep, Yozgat'a devlet tarafından yüzlerce yatırım yapılırken Kırıkkale sadece vaatlerle oyalandı. Kırıkkale'li gençler işsizlik yüzünden gurbette ekmek ararken AKP ve milletvekilleri bu konuda sadece boş vaat dağıttılar. Devletin tüm imkânları ellerindeyken dahi devlette çalışan Kırıkkale'lilerin önlerini açmadılar. Devlette yüzlerce bürokrat değişirken Kırıkkale'lilere özellikle kadro vermediler. Kendi gayretleri ile yükselenleri de kızağa çektiler. Kendi ifadeleri ile KIYTIRIK Kırıkkale'yi ve Kırıkkale'lileri adam yurduna koymadılar. Artık inatlaşma zamanı değildir, artık bunların hesabını sorma, hak ettikleri dersi erme zamanıdır.

AKP kadroları sizden aldığı güçle iktidar sarhoşu olmuş, insanımız vergi ile pahalılık ile perişan olurken onlar milyarlık arabaları kendilerine hak görmüş üstelik Cumhurbaşkanı da size ve sizin paranıza değil onlara sahip çıkmıştır.

MÜSİBETLERE HAZIRLANIN

Sevgili Hemşehrimiz,

AKP kendini bir BAŞKANLIK sevdasına kaptırmıştır. Bugün Tunus'ta, Libya'da, Mısır'da, Irak'ta, Suriye'de, yaşananlar bizim 90 sene önce terk ettiğimiz bu sistem yüzündendir. AKP milletimizi, ülkemizi, çocuklarımızı bir maceraya sürüklemektedir. Komşularla sıfır sorun diye geldiler şu anda bütün dünya ile sorun yaşıyoruz. Geçen 13 yılda, kişiler kendilerini ön plana çıkarmak uğruna 5000 yıllık Türk tarihinde görülmemiş şekilde devletimizin uluslararası haysiyetini, şerefini zedelediler. Hitler de 1934'te Yeni Almanya” sloganı ile iktidara gelmişti. Adım adım hem kendi milletinin hem de milyonlarca insanın aç ve sefil olmasına, 50 milyon insanın ölümüne, sebep oldu. BAŞKANLIK sevdası ne olacağını kimsenin bilmediği, sadece bir kişinin aklındaki ölümcül bir maceradır. Böyle macera arayanlar Suriye'ye giderek istediği macerayı yaşayabilirler. Ancak çocuklarının ve torunlarının gününü görmek isteyenler AKP'ye dur demek zorundadır. Bu vebal bu seçimde sizin üzerinizdedir. AKP bu yüzden hep ”Bu seçim bir dönüm noktası” demektedir, istikrar için AKP'ye DUR deyin, aksi halde başımıza gelecek her türlü musibete şimdiden hazırlananın.

KIRIKKALE VEKİLİ OLACAĞIZ

Kıymetli Hemşehrimiz,

Bu gözü dönmüş, saltanat sarhoşu olmuş partiye demokratik ders vermenin zamanı gelmiştir. Haddini bildirmenin, memleketin gerçek sahibinin bu millet olduğunu öğretmenin zamanı gelmiştir.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili adayları olarak,

Kırıkkale'ye yapılmayan devlet yatırımlarının peşinde olacağımızı ve Kırıkkale'nin hayat kalitesi yüksek bir şehir haline gelmesi için mücadele edeceğimizi taahhüt ediyoruz.

Dertlilere derman olmak için var gücümüzle çalışacağımızı taahhüt ediyoruz.

Bu işi meslek haline getirmiş vekiller gibi ulaşılmaz olmayacağımızı, kibirle dolaşmayacağımızı taahhüt ediyoruz.

Ecdat yadigârı emsalsiz vatanımıza sahip çıkacağımızı, vatanımıza insanımıza zarar verecek her türlü hareketin karşısında tüm varlığımızla dimdik duracağımızı taahhüt ediyoruz.

Kimsenin memuru olmayacağımızı, sadece siz Kırıkkale'lilerin vekili olacağımızı taahhüt ediyoruz.

Ve son olarak saygı ve sevgi ile ülkemiz, milletimiz ve siz Kırıkkaleliler için hayır dua ediyor dualarınızı ve desteklerinizi talep ediyoruz.”

SEYİT AHMET GÖÇER                      HALİL ÖZTÜRK                MERİH KARAYOL



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli