Anahtar Kelimeler:

Vay vay vay?!

Vay vay vay?!

Vay vay vay?!

Başkan´a bak?!

 

Siz sahada çalışın, bakın ?O? ne yapıyor?

Partine, seçmene, Kırıkkale´ye, rakiplerine ve seçime ?beka? diyen Cumhurbaşkanı´na da mı saygın yok be birader?!

Haberkale´nin dün yayınlanan analiz haberi büyük yankı uyandırdı. Varan 1 olarak yayınladığımız haberin ardından Varan 2 geliyor. O haber tam bir skandal? Bakalım Genel Merkez  bu görüntüleri ve haberi görünce ne yapacak? Peki ya Cumhurbaşkanı??

BEYEFENDİ OKEY OYNUYOR!

Partisi, rakipleri ve Kırıkkaleliler seçim için harıl harıl çalışırken, görüntülerde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın okey oynadığı görülüyor. AK Parti Teşkilatı ve rakip adaylar sahada mahalle mahalle, ev ev dolaşırken, beyefendi bir meclis üyesine ait olan mekanda okey oynuyor. Aynı zamanda da bir şeyler atıştırdığı gözleniyor. Dünkü haberimizde ?çalışmadan kazanacağına? dair söylemlerine yönelik iddiaları gündeme taşımıştık. Bugün ise ?çalışmadığına? yönelik görüntüleri paylaşıyoruz. Soyadı ?Saygılı? olan ancak teşkilatına ve seçmenine bile saygısı olmadığını gösteren görüntüleri tesbit edilen Mehmet Saygılı´nın buna ne yorum yapacağı merak konusu.

HERKES SAHADA AMA BAKIN  O NEREDE?

Seçim süresi boyunca neredeyse hiçbir mahalleye gidemeyen, mahallelere hizmet götüremediği için kendisine gösterilecek tepkiden çekindiği için gitmediği konuşulan Saygılı´nın seçimin en hareketli zamanında kuytu bir yerde okey oynuyor olması tepki çekecek gibi görünüyor. Bu görüntüler Saygılı´ya çok yakın olan ve kendisi gibi seçim çalışmalarına hiçbir şekilde katılmayan bir belediye meclis üyesinin mekanında 15.03.2019 tarihinde saat 8.30 civarında çekilmiş. Görüntüyü çeken ise, seçimin en hareketli zamanında böyle bir durumla karşılaşıp şok olan bir kişi.

BEKA´YA DA MI SAYGIN YOK?

İşte günlerdir ?Şöyle Saygılı, böyle Saygılı? diye reklam yapılan Başkan Saygılı bakın ne durumda. Tüm AK Parti ekibi ve tüm partilerin ekipleri, rakipleri sahada günlerdir gece gündüz demeden harıl harıl çalışıyor, beyefendi ?okeye taş arıyor?? Görüntüleri gören bazı kişiler, ?Soyadı Saygılı ancak ne yazık ki bu görüntülere bakınca ne seçime, ne Kırıkkale´ye, ne seçmene, ne partisine ve ne de günlerdir meydan meydan gezen ve seçimin bir ?beka? meselesi olduğunu anlatmaya çalışan Cumhurbaşkanı´na saygısı yokmuş? yorumunda bulunuyor. Bu skandal görüntülerin seçimin kaderini değiştirmesi bekleniyor. Kırıkkale sandığa gidinceye kadar bu görüntüleri konuşacak gibi.

HABERKALE´yi takip etmeye devam edin? Çünkü VARAN 3 geliyor? Bomba bomba?!

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli