Anahtar Kelimeler: gözüm …!

Vay gözüm vay…!

Vay gözüm vay…!

Neler olmuş neler!

50 milyonluk iddia…!

 

Biz iddia diyoruz ama…!

 

Ortalık karıştı!

 

Siz ne yaptınız böyle birader!

 

Hani dürüst insandı…?

 

AK Parti’de adaylık sürecinin sonuna gelirken, ortalık bir anda karıştı. Aday henüz belirlenemezken ortaya adaylık için 50 milyon iddiaları düştü. 

 

NELER OLMUŞ NELER!

AK Parti’de adaylık sürecinin sonuna gelirken, ortalık bir anda karıştı. Aday henüz belirlenemezken ortaya adaylık için 50 milyon iddiaları düştü. Bu iddia da parti içinden özellikle Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Milletvekili Mustafa Kaplan’a yakın isimlerden dile getiriliyor. Sosyal medyada herkes açık açık bu iddiayı dillendiriyor. İddiaya göre, Mehmet Saygılı’nın adaylığı için 50 milyon liralık rüşvet verilmiş. Bu para kime ne zaman kim tarafından verildi açıklanmıyor. Ancak iddiayı ortaya atanlar, Saygılı’nın 50 milyon lira vererek aday olmaya çalıştığını üstüne basa basa söylüyor.

 

KAMUOYU ÇOK TEPKİLİ

Daha önce milletvekilliği seçimlerinde İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın da böyle bir yöntemle aday yapıldığı konuşuluyor. Yine iddiaya göre Saygılı Kaplan’ı aday yapmak için 50 milyon lira rüşvet vermiş, şimdi Kaplan’da Saygılı için 50 milyon lira rüşvet vermiş ve diyet ödüyor. Genel merkezin Saygılı’yı istemediği artık açıkça biliniyor. 50 milyon lira ile bu kararın değiştirilmeye çalışıldığı önü sürülüyor. Kamuoyu durumu değerlendirirken, “Siz ne haltlar karıştırıyorsunuz? Hani Saygılı da Kaplan’da dürüst insanlardı. Para yemezdi, para yedirmezdi? Bu rüşvet iddiaları da nedir? Haydi açıklayın bunu?” diyor.

 

KARA İBO PAYLAŞIMI

Kırıkkale yaşanan bu gelişmeler ile çalkalanırken, iddia sahipleri de sosyal medyadan durumu açıkça anlatıyor. Partiye çok yakın isimlerden biri olan Kara İbo lakaplı İbrahim Arslan, durumla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. İşte o paylaşımlardan birisi: “Tahminim olay şudur Kaplan’ın 1. Sıra aday olması için en az yine 50 milyonu Saygılı vermiş olabilir, şimdi aynı usülle vefa borcu diye 50 milyonda saygılı için veriliyor ve vekilin derdi onun için verilen para ile vekil olduğu için rozetimi korum ortaya demesi bundan…”

 

BİR BAŞKA PAYLAŞIM

Partiye yakın bir başka isim olan İlyas Tuna da sık sık gelişmeler ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Tuna da benzer duruma dikkat çekiyor. Paylaşımların altına ise “Partiye oy vermeyeceğim. Böyle particilik olmaz. Kırıkkale Saygılı’yı istemiyor” yorumları düşüyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı