Anahtar Kelimeler: geliyor

Ve kar geliyor

Ve kar geliyor

Kırıkkale, bugün itibariyle soğuk hava dalgasının etkisi altında. Meteoroloji verilerine göre, bugün en düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olarak belirlendi.

KAR UYARISI YAPILDI

Kırıkkale, bugün itibariyle soğuk hava dalgasının etkisi altında. Meteoroloji verilerine göre, bugün en düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olarak belirlendi. Hava durumu raporlarına göre, Kırıkkale'de çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının etkisiyle sıcaklık daha da düşecek, yer yer beyaz örtüyle kaplanması bekleniyor. Kış mevsiminin etkili olduğu bu günlerde, Kırıkkale'de kar yağışının güzel manzaralar oluşturması beklenirken, aynı zamanda soğuk hava şartlarına karşı dikkatli olunması konusunda da uyarılıyor.

 

SICAKLIK DÜŞECEK

Kırıkkale'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Balkanlardan gelen soğuk hava rüzgarları etkisini giderek arttırıyor. Kırıkkale'de hava sıcaklıkları -4'lere kadar düşüyor! Mevsim normallerine dönen hava sıcaklıkları akıllara beraberinde kar yağışı olacak mı sorularını getiriyor. Kırıkkaleli vatandaşların sabırsızlıkla beklediği kar bu haftanın ortalarına doğru yağması bekleniyor. Soğuk havalara karşı tedbirlerinizi alın! Hava sıcaklıkları eksilere kadar düşüyor ve beraberinde kar yağışının olması bekleniyor.

 

SOĞUK UYARISI GELDİ

Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir çevreleri ile Konya'nın kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak, Ardahan, Erzurum, Ağrı, Tunceli ve Erzincan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Ankara, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Amasya, Çorum ve Tokat çevreleri, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ve Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı