Anahtar Kelimeler: Vedalaşıp ayrıldı

Vedalaşıp ayrıldı

Vedalaşıp ayrıldı

Tunceli Valiliği görevine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu, ayrılışı dolayısıyla veda mesajı yayınladı. Vali Tekbıyıkoğlu, 2 Ekim 2021 tarihinde atandığı Kırıkkale Valiliği görevinden bugün itibarıyla ayrıldığını duyurdu.

VEDA MESAJI YAYINLADI

Vali Tekbıyıkoğlu, veda mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Hemşerilerim. 2 Ekim 2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım Kırıkkale Valiliği görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla yola koyulduğum, hizmet etmekten büyük onur duyduğum Kırıkkale'mizde eğitim, bilim, sanayi, teknoloji, sağlık, tarım, ulaşım, turizm ve ti- caret olmak üzere her alanda çok yönlü ve kalıcı işler yapma gayretini gösterdim. 43 şehrin geçiş güzergâhında yer alması hasebiyle önemli bir potansiyele sahip olan Kırıkkale'mizin kültürel mirasını, tabiat güzelliklerini, manevi duraklarını, dostane vatandaşlarını heyecan ve hayranlıkla keşfettim ve Kırıkkale'mizin yanından geçip gidilecek bir şehir olmanın ötesine geçebilsin, sahip olduğu bu güzellikleri bölgesine, ülkesine ve hatta dünyaya tanıtabilmenin çabasıyla yola düştüm ve her adımında unutulmaz anılar ve kadim dostluklar edindim.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Pazarcık ilçesindeki görevim esnasında Kırıkkaleli hemşerilerimin tevazuu, duaları ve gönül birliği sayesinde güç buldum. "Millete efendilik yoktur, ona hizmet etmek vardır." şiarıyla devletimizin tüm imkanlarını yine sahiplerine; siz kıymetli hemşerilerimize ulaştırmanın şevkiyle geçirdiğim her günde desteklerini bir an esirgemeyen milletvekillerimiz, il ve ilce belediye başkanlarımız, askeri ve adli erkanımız, üniversitemiz, vali yardımcılarım, kaymakam arkadaşlarım, daire amirlerim, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri, muhtarlarımız ve her kademedeki tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

 

ALLAH’A EMANET OLUN

Bu vesileyle; yiğitler ve şehitler diyarı olan Kırıkkale'mize bugüne kadar hizmet etme şerefine eriştiren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımız ile tüm bakanlarımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum. Saygılarımla.”



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu