Anahtar Kelimeler: …!

Veee… Olan oldu…!

Veee… Olan oldu…!

Şok gelişme…!

Buyurun bakalım habere!

 

Arkadaş bakın ne yapmış?

 

Kırıkkale’den tamamen koptu!

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Ankara’ya taşındığı ileri sürülüyor.

 

 

ŞOK BİR GELİŞME

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bir süredir Kırıkkale’den uzaklaştığını, şehirle ilgilenmediğini herkes söylüyordu. Saygılı’nın son yaptığı partilileri bile zor durumda bıraktı. Başkan Saygılı’nın Ankara’ya taşınarak Kırıkkale’den bağlarını tamamen kopardığı önü sürüldü. Başkan Saygılı’nın milletvekili adayı olamamasından ve belediye başkan adayı da gösterilmeyeceğini öğrenmesinin ardından şehirle bağlarını koparmaya başladığı konuşuluyor. Ankara’ya taşındığı ileri sürülen Saygılı’nın bu kararı tartışma konusu oldu.

 

SÜRPRİZ OLMADI

İşe bile saat 11:00 gibi geldiği bildirilen Saygılı’nın böyle bir karar almasının Kırıkkale’ye, kendisine oy verenlere, partiye ve partililere büyük saygısızlık olduğu belirtiliyor. Kırıkkale kamuoyu bir süre bunu tartışacak gibi görünüyor. Şehre söz verdiği hiçbir projeyi neredeyse yapmayan, birkaç göstermelik çalışma ile yetinen ve sadece maaş ödemekle övünen, kendisinin “kibirli” olduğunu söyleyen Başkan Saygılı’nın böylesi bir karar alması bir çok kesim tarafından aslında sürpriz olmadı.

 

YORUMLAR YAĞIYOR

Kimileri “Şehirde seçimden sonra dolaşacak yüzü yok. Özellikle yapmadığı çalışmalar ve “kibirli” lafı onun yüzünü kararttı” derken, kimileri de “Kibirli adamın bundan sonra Kırıkkale’de ne işi var. O ancak Ankara’da yaşar. Kıytırık Kırıkkale’de ne işi var  artık” yorumlarında bulunuyor. 

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı