Vekil eşinden sekreter mülakatı!

Vekil eşinden sekreter mülakatı!

Vekil eşinden sekreter mülakatı!

Mülakat haber oldu!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün eşi vekil kocası için sekreter mülakatı yaptı. Bu gelişme ulusal basına haber konusu oldu.

HABER YAPTILAR

TBMM tarihinde önceki gün bir ilk gerçekleşti. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün eşi Zehra Öztürk´ün vekil kocasının çalışacağı sekreter için Meclis´te mülakat yaptığı öne sürüldü. Bu gelişme ulusal basına haber konusu oldu. 10 bayan sekreter adayı ile yapıldığı öne sürülen mülakatta istenilen aday bulunamadığı bildirildi.. TBMM, her milletvekiline danışman, sekreter ve şoförden oluşan 3 personel veriyor. Bu kişiler vekilin görev süresi boyunca çalışıyor, maaş ve sigortalarını Meclis karşılıyor. Yeni seçilen milletvekilleriyle çalışmak isteyen sekreter ve danışmanlar da vekillerden randevu istiyor. AKP´den Kırıkkale milletvekili seçilen Abdullah Öztürk´ün eşi ve kayınbiraderinin, başvuru yapan sekreterler arasından seçim yapmak için ?komisyon´ kurdukları kaydedildi. Vekil odasında 10 sekreter mülakata alındığı haberi yapıldı.

BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Vekil eşi ve kayınbiraderin, çalışmak isteyen sekreter adayları ile ayrı ayrı görüşmeler yaptığı öne sürüldü. Soruların ise  ?evli misin?´, ?daha önce kiminle çalıştın?´, ?burcun ne?´, ?çocuğun var mı?´ şeklinde olduğu belirtildi.  Yapılan mülakatta hiçbir adayın beğenilmediği haberde yer aldı. Yeniden sekreter arayışına girildiği de belirtildi. AK Partili Abdullah Öztürk´ün, çalışacağı sekreteri eşiyle birlikte kararlaştıracaklarını söyledi de ifade edildi. Öztürk´ün konuyla ilgili açıklama da yaptığı ve  ?Görüştüklerimiz var, değerlendireceğiz. Aşağı yukarı 10 isimle görüştük, birkaç kişi daha var. Onlarla da görüşelim, karar vereceğiz. Bazı kriterlerimiz var. Evli olması, orta yaş, küçük çocuğunun olmaması gibi? dediği kaydedildi. 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli