Anahtar Kelimeler: Vekiller vatandaşla buluştu

Vekiller vatandaşla buluştu

Vekiller vatandaşla buluştu

Vekiller vatandaşla buluştu

Anayasa değişikliğini anlattılar

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir vatandaşlarla bir araya geldi.Delice ilçesinde Delice ve  AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir vatandaşlarla bir araya geldi.

DELİCE´DE TOPLANTI YAPILDI

Delice ilçesinde Delice ve Köyleri Üzüm Üreticileri Birliği´nin düzenlediği programa katılan Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti kadrolarının bir araya gelerek anayasa değişiklik teklifi paketini halkın önüne getirdiklerini ve artık kararı milletin vereceğini söyledi. Anayasa değişikliği için TBMM´de sabahlara kadar çalıştıklarını belirten Öztürk, şunları kaydetti: "Bu süreçte biz Kırıkkale´de gerek parti içerisinde gerek hemşehrilerimizle birlik beraberlik içinde olduk. Amaç, Türkiye olduğunda hep birlikte olduğumuzu gösterdik. İki ay zaman süresince anayasa değişikliği için alanlarda olacağız. Biz halkımızın yapılacak referandumda en doğru kararı vereceğine inanıyoruz."

DEMİR AÇIKLAMA YAPTI

Demir de, şöyle konuştu: "Türkiye´nin büyümesini istemeyen terör örgütleri, 15 Temmuzu kana bulayan adam, 244 şehit verdiren adam, 2 bin 200 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan adam, meclisi bombalayan adam, külliyeyi bombalayan adam, referanduma ´hayır´ diyorsa, biz tabi ki ´evet´ diyeceğiz. Mesele koltuk meselesi değil, mesele ülke meselesidir. Bu değişiklik ülkemize güç katacak, tek başlılık olacağını düşünüyorum. Yeni anayasayla Cumhurbaşkanı halka hesap verecek. Yeni sistemle sorumsuz Cumhurbaşkanından, sorumlu bir Cumhurbaşkanı haline gelecek."



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false