Vekillerden teşekkür ziyareti sürüyor

Vekillerden teşekkür ziyareti sürüyor

Vekillerden teşekkür ziyareti sürüyor

 

Ziyaretlere devam ettiler

7 Haziran genel seçimlerinin ardından Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can seçim süresince destek veren ilçe ve belde teşkilatlarını ve belediye başkanlarını ziyaret ederek verdikleri destekten ve çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

HERKESE TEŞEKKÜR

Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can seçim çalışmaları kapsamında destek istemek için gittikleri ilçeleri önceki mazbatalarını aldıktan sonra verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek için tekrar ziyaret ettiler. Yahşihan, Bahşılı, Hacılar, Karakeçili, Çelebi, Keskin,  Balışeyh, Delice, Çerikli ve Sulakyurt ilçelerini ve beldelerini dolaşan miletvekilleri Köksal ve Can oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiler.

HAYIRLISI OLSUN

İlçe ziyaretlerinde konuşma yapan Köksal, 7 Haziran seçimlerinde ülke genelinde birinci parti olduk, Kırıkkale'de de Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde bir başarı eldik. Ama buna rağmen HDP2nin barajı aşmasıyla hükümet kurmak için yeterli sayıda milletvekili çıkaramadık. Tüm partiler birleşti. Ancak hala AK Parti'nin birinci parti olmasını engelleyemediler. İstişare çalışmalarımız sürüyor. Elbette uygun bir hükümet kurulacaktır. Çıkan sonuçta milletimizin iradesine saygılıyız. İnşallah güzel şeyler olur. Hayırlısı olsun' dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

AK Parti'nin Yeni Türkiye yoluna devam ettiğini ifade Eden Köksal, Türkiye için ne gerekiyorsa dün olduğu gibi bu günde yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Köksal, ‘Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Seçimden sonraki gün Bismillah dedik ve çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımızla birlikte yılmadan Yeni Türkiye yoluna devam edeceğiz. Başbakanımızın söylediği gibi seçimler AK Parti'siz bir Türkiye siyasetinin imkansızlığını ortaya koymuştur. Partimiz bu gün de yarında Türkiye siyasetini yönetmeye devam edecektir' dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Kırıkkale merkezinde ilçelerinde ve hatta köylerinde büyük destek aldıklarını ancak istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirten Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, ‘Kırıkkale merkez olmak üzere ilçe, belde ve köylerinde oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Halkımız bu seçimde hükümetimize ve bizlere bir mesaj, uyarı verdi. 7 Haziran 2015 seçimlerinde gerek sandığa giderek gerekse gitmeyerek demokratik bir duruş sergilediniz. Sandıktan çıkan takdirinize saygı duyuyorum' dedi.

YANIMIZDA OLDUNUZ

Can, ‘Gerek desteklerinize gerekse vermiş olduğunuz uyarı mesajınızı saygıyla karşılıyorum. Uyarılarınızı dikkate alacağım, hangi partiye olursa olsun destek vermiş tüm seçmenlerimize teşekkür ediyor, seçilen milletvekillerimize ve seçilemeyen adaylarımıza sonucun seçmenlerimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2002 yılından bu güne kadar girdiğimiz her seçimde Kırıkkale halkı geneli itibariyle yanımızda oldu ve olmaya da devam edecek. Allah hepimizin yolunu açık etsin' dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli