Anahtar Kelimeler: Vekilliğe hazırım

Vekilliğe hazırım

Vekilliğe hazırım

AK Parti eski İl Başkanı Nuh Dağdelen,28 dönem seçimleri için aday adaylığı açıklamasını yaptı.

 

BAŞVURUSUNU YAPTI

Dağdelen, müracaat sırasında ve sonrasında yaptığı açıklamada, eski bir il başkanı olarak, Kırıkkale’ye hizmet için yola çıktığını ifade etti. Milletvekili seçilmesi sonucunda Kırıkkale’yi terk etmeyeceğini söyleyen Dağdelen, gönlünün milletvekilliği aday listesinde olmak olduğunu belirtirken, aday olamadığı taktirde Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nın vereceği her göreve hazır olduğunu dile getirdi.

 

SÖZ VERİYORUM

Kalabalık bir gurupla AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Dağdelen, “Ak Parti Kırıkkale İl teşkilatında yıllarım geçti. Geniş bir sosyal bir çevreye sahibim. Kırıkkale’nin sorunlarını çözecek, projelerim var. Örnek olarak, Hurdasan Mevkii’nde büyük bir geri dönüşüm projesi yer alıyor. İstanbul’dan son zamanlarda Anadolu’ya taşınan tekstil fabrikalarını Kırıkkale’de konuşlandırmak. Karakeçili bölgesine organize hayvancılık tesis ve sistemini kurmak. Bunlar Kırıkkale’de işsizliği ciddi manada azaltacak projelerdir. Buradan söz veriyorum. 

 

GAYRET GÖSTERECEĞİM

Milletvekili olmayı Allah bana nasip ederse, evimi Kırıkkale’den başka bir yere taşımayacağım. Değerli partililerim, ben içinizden biriyim. Bu şehrin evladıyım. Vekil olduğum takdirde başkent Ankara ve Türkiye’nin değişik ilerlinde Kırıkkaleli bürokrat sayısını artırmaya gayret göstereceğim. Hayat ve siyasi tecrübelerim ışığında  mesleğimin verdiği kabiliyetle kendimi Kırıkkale miletvekiliğine hazır hissediyorum. Partimin başarısı ve Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için büyük gayret göstereceğim” dedi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu